Donderdag 30 maart 2023

Nascholing gespreksleiders moreel beraad

Inspirerend, interactief en praktijkgericht

Gespreksleider moreel beraad en op zoek naar inspiratie? Het Reflectieteam organiseert regelmatig nascholingsdagen voor gespreksleiders moreel beraad. Inspiratiedagen met alle ruimte om gespreksleiding te oefenen, en situaties uit de praktijk als gespreksleider te bespreken.

Het programma wordt samengesteld op basis van wensen en vragen van deelnemers.

Oefenen met gespreksleiding

De dagen zijn bedoeld om inspiratie op te doen, en de mogelijkheid te hebben om te oefenen met gespreksleiding moreel beraad. Er is alle ruimte om situaties te bespreken, waar je in de praktijk als gespreksleider mee te maken hebt gekregen, en feedback te krijgen.

Kleine groep deelnemers

De kleine groep deelnemers biedt alle ruimte om ervaringen uit te wisselen, en persoonlijke feedback te krijgen.

Voor wie

De nascholingsdagen zijn bedoeld voor gespreksleiders die een opleiding hebben gevolgd, en voor gespreksleiders die al ervaring hebben met het leiden van moreel beraad.

Aanmelden

Meld u aan voor de praktijkgerichte 'Nascholingsdag gespreksleiders moreel beraad' op donderdag 30 maart 2023. Uw bijdrage: € 245 p.p., inclusief lunch, koffie/thee en documentatie. Prijzen exclusief BTW. Aanmelden nascholingsdag 30 maart 2023

Praktische informatie

Datum: donderdag 30 maart 2023
Tijd: 10.00 -16.00 uur
Plaats: Amersfoort
Bijdrage: € 245,- p.p., inclusief lunch, koffie/thee en documentatie.
Prijzen excl. BTW.

De volgende 'Nascholingdag gespreksleiders moreel beraad' vindt plaats op donderdag 28 september 2023. U kunt zich alvast aanmelden Aanmelden


(Kleine wijzigingen voorbehouden)
Op al onze bijeenkomsten zijn algemene leveringsvoorwaarden van toepassing