Donderdag 26 mei en 15 oktober 2022

Nascholing voor gespreksleiders moreel beraad
Inspirerend, praktijkgericht en interactief

Gespreksleider moreel beraad en op zoek naar nascholing? Doe mee aan de praktijkgerichte nascholingsdagen voor gespreksleiders moreel beraad van het Reflectieteam. Uw eigen praktijk is uitgangspunt. De kleine groep deelnemers biedt alle ruimte voor interactie, feedback, en persoonlijke aandacht. Met de nascholingsdagen kunt u geïnspireerd verder in uw eigen organisatie.

nascholing gespreksleiders

Tijdens elke nascholingsdag is er alle ruimte om aandacht te besteden aan thema's uit de praktijk, en feedback te krijgen naar aanleiding van uw ervaringen als gespreksleider moreel beraad. Tijdens de nascholingsdag op 26 mei 2022 wordt aandacht besteed aan het thema 'Waarden en normen'. Tijdens de nascholingsdag op 15 oktober 2022 besteden we aandacht aan het thema 'Ethische dilemma's in de praktijk'.

Inspirerend programma nascholingsdag 26 mei 2022

Thema: 'Waarden en normen'

Tijdens de nascholingsdag op 26 mei 2022 besteden we aandacht aan het thema 'Waarden en normen'. Hoe herken je waarden en normen? We gaan na wat voor de deelnemers de leidende waarden en normen zijn, en wat deze in de praktijk betekenen. We bespreken de waarden en normen aan de hand van ethische dilemma's, die deelnemers in de dagelijkse praktijk hebben ervaren.

Ruimte voor vragen van deelnemers

Er is tijdens beide nascholingsdagen alle ruimte om zaken te bespreken die deelnemers in de praktijk hebben ervaren, en vragen te stellen. Deelnemers inventariseren ter voorbereiding concrete vragen op basis van de eigen praktijksituatie.

Moreel beraad onder de aandacht houden

U krijgt tijdens elke nascholingsdag praktische handvatten om moreel beraad onder de aandacht te houden, aan de hand van uw praktijksituatie.

Nascholingsdag 15 oktober 2022

Tijdens de nascholingsdag op 15 oktober 2022 besteden we aandacht aan het thema 'Ethische dilemma's in de praktijk'. Er is alle ruimte om situaties te bespreken die deelnemers in de praktijk hebben ervaren, en vragen te stellen.

Aanmelden met korting

Meld u snel aan voor de nascholingsdagen op 26 mei en 15 oktober 2022, en profiteer van speciale korting. Uw bijdrage voor twee scholingsdagen: € 575,- p.p., inclusief lunch, koffie/thee en documentatie. Prijzen exclusief BTW. U kunt altijd een collega van dezelfde organisatie in uw plaats laten deelnemen. Aanmelden Nascholingsdagen

Voor wie

Gespreksleiders moreel beraad: zorgprofessionals, geestelijk verzorgers, jeugdhulpprofessionals, leidinggevenden in de zorg, jeugdhulp en jeugdbescherming, leden Commissie Ethiek, (zorg)ethici, artsen, specialisten, sociaal werkers, beleidsmedewerkers en leden Verpleegkundige Adviesraad (VAR), en andere betrokkenen.

Praktische informatie

Data: donderdag 26 mei en 15 oktober 2022
Tijd: 10.00 -16.00 uur
Plaats: Amersfoort
Bijdrage twee scholingsdagen: € 575,- p.p., inclusief lunch, koffie/thee en documentatie.
Prijzen excl. BTW. U bent van harte welkom.

U kunt zich ook aanmelden voor één scholingsdag. Uw bijdrage is dan € 345,- p.p.

Meer weten over de nascholing voor gespreksleiders moreel beraad? We beantwoorden met veel plezier uw vragen: telefoon 064 125 60 04 of per mail info@weekvanreflectie.nl

(Kleine wijzigingen voorbehouden)
Op al onze bijeenkomsten zijn algemene leveringsvoorwaarden van toepassing