Start 5 oktober 2023

Training 'Ethiek in de praktijk'

Ethiek succesvol organiseren en collega's betrekken

De inspirerende training 'Ethiek in de praktijk' gaat donderdag 5 oktober 2023 van start. Uw eigen praktijk is uitgangspunt. U krijgt praktische handvatten om ethiek en reflectie succesvol te organiseren en onder de aandacht te houden, en collega's optimaal te betrekken. U gaat naar huis met nieuwe ideeën en inzichten. Met deze bijzondere training kunt u geinspireerd verder met ethiek en reflectie in uw organisatie.

Het programma van de training wordt afgestemd op uw eigen praktijk, en uw vragen. Er is alle ruimte om kennis te delen en situaties te bespreken, waar u in uw eigen praktijk mee te maken krijgt.

Ethiek succesvol onder de aandacht

Hoe breng je ethiek en reflectie onder de aandacht in je organisatie of werksituatie? En hoe kun je ervoor zorgen dat ethiek en reflectie onder de aandacht blijft? U maakt kennis met inspirerende praktijkvoorbeelden. U krijg praktische handvatten om ethiek onder de aandacht te brengen en te houden, aan de hand van uw eigen praktijksituatie. Aandacht wordt besteed aan persoonlijk leiderschap en ethiek.

Medewerkers optimaal betrekken

Hoe betrek je medewerkers optimaal bij ethiek en reflectie? We besteden aandacht aan toegankelijke manieren om medewerkers te betrekken en te enthousiasmeren. Aandacht wordt besteed aan ethiekspel, en laagdrempelige manieren om met elkaar in gesprek te gaan over ethische dilemma's. En we besteden aandacht aan mooie voorbeelden van activiteiten, die in de pratijk succesvol zijn gebleken.

Praktische handvatten

Elke scholingsdag wordt afgesloten met praktische handvatten. We gaan aan de slag met het toepassen van deze praktische handvatten in uw eigen praktijk, en maken concrete plannen voor de korte termijn.

Kleine groep

De kleine, divers samengestelde groep staat garant voor veel ruimte voor interactie, dialoog en persoonlijke feedback. Er is alle ruimte voor het uitwisselen van ervaringen.

plaatje direct aanmelden

Aanmelden voor Training

Meld u snel aan voor de training 'Ethiek in de praktijk', en profiteer van het speciale aanbod. Uw bijdrage voor drie inspirerende scholingsdagen: € 1.395,- p.p. inclusief lunch, koffie/thee, documentatie en hand-outs. Prijzen excl. BTW.

korting plaatje

Profiteer van groepskorting

Samen met een collega meedoen? Profiteer van het speciale aanbod: elke 2e deelnemer van dezelfde organisatie ontvangt 50 procent korting op de deelnameprijs.

Voor wie

Verpleegkundigen, verzorgenden, jeugdhulpprofessionals, leidinggevenden in de zorg en jeugdhulp, geestelijk verzorgers, artsen, specialisten, leden Commissie Ethiek, (zorg)ethici, sociaal werkers, leden VAR, beleidsmedewerkers, en andere geïnteresseerden in zorg, jeugdhulp, jeugdgezondheidszorg, jeugdbescherming, sociale sector en welzijn.

Praktische informatie

Training 'Ethiek en reflectie in de praktijk'; start 5 oktober 2023
Vier scholingsdagen van 9.30 - 16.00 uur
Data:  donderdag 5 oktober, 2 november en donderdag 7 december 2023.
Plaats: Amersfoort

Meer weten over de Training 'Ethiek en reflectie in de praktijk'? We beantwoorden met veel plezier uw vragen: telefoon 064 125 60 04 of per mail info Week van reflectie


ethiekacademy

Training Incompany

Training 'Ethiek en reflectie in de praktijk' kan Incompany worden verzorgd. Wij komen graag naar u toe voor een programma op maat, dat aansluit bij uw organisatie. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Reflectieteam, telefoon 064 125 60 04 of per mail: Informatie aanvragen...


(Kleine wijzigingen voorbehouden)
Op al onze bijeenkomsten zijn algemene leveringsvoorwaarden van toepassing

Gespreksleiding moreel beraad
korting plaatje

 

ethiekacademy

 

 


commissie ethiek begeleiden

Extra informatie


Begeleiding Verhindering