Praktijkgericht, interactief en inspirerend

Coaching Commissie Ethiek; Incompany

Bezig met het opzetten van een commissie ethiek? Er is een commissie ethiek of werkgroep moreel beraad in uw organisatie, en u bent op zoek naar handvatten om ethiek onder de aandacht te brengen en te houden? Doe mee aan de inspirerende training van het Reflectieteam. Uw eigen praktijk is uitgangspunt.

Coaching on the job

Het Reflectieteam komt met veel plezier naar u toe voor een training, afgestemd op uw wensen en vragen. U krijgt nieuwe ideeën en inzichten, en praktijkgerichte handvatten waarmee u geïnspireerd verder kunt in uw organisatie.

Programma op maat

Het programma van de training wordt afgestemd op uw wensen en vragen. Het kan gaan om één dag of meerdere data, verspreid over het jaar. Data en tijden in overleg.

Reflectieteam

Het Reflectieteam heeft al veel ethische commissies succesvol begeleid. Het Reflectieteam bestaat uit specialisten op het gebied van ethiek, ethische reflectie, moreel beraad en persoonlijk leiderschap.

Bijzondere opzet met twee trainers

De trainingen van het Reflectieteam worden verzorgd door twee trainers. Dat betekent meer aandacht en ruimte voor feedback voor u als deelnemer.

Coaching on the job

Voor wie

Leden commissie ethiek, ethische commissie, werkgroep moreel beraad, leden Cliëntenraad, leden VAR, zorgprofessionals en leidinggevenden geïnteresseerd in ethiek en moreel beraad, en andere geïnteresseerden

Praktische informatie

Wij komen graag naar u toe om deze coaching binnen uw organisatie te verzorgen. Belangstelling? Vraag vrijblijvend informatie over (digitale) mogelijkheden en tarieven. Mail het reflectieteam

Meer vragen over coaching? We beantwoorden met veel plezier uw vragen: telefoon 064 125 60 04 of per mail Info Week van reflectie


(Kleine wijzigingen voorbehouden)
Op al onze bijeenkomsten zijn algemene leveringsvoorwaarden van toepassing