Officieel startsein Week van reflectie maandag 23 november 2020

'Landelijke Ethiekdag; Tijd voor reflectie'

De Week van reflectie gaat op maandag 23 november 2020 van start met de Landelijke Ethiekdag; Tijd voor reflectie'. Een bijzondere dag met inspirerende presentaties van topsprekers, praktijkgerichte workshops, een 'ethiekmarkt', netwerklunch, reflectiewandeling, en vele andere inspirerende activiteiten. Een dag om kennis te maken met nieuwe ideeën en inzichten, ervaringen uit te wisselen, en inspiratie op te doen. U bent van harte welkom.

De Landelijke Ethiekdag is de dynamische start van de jaarlijkse Week van reflectie, die plaatsvindt van maandag 23 t/m vrijdag 27 november 2020. Tijdens de Week van reflectie staat de kwaliteit van de zorg centraal, en ruimte voor ethiek en reflectie. De Week van reflectie is in dertien jaar uitgegroeid tot breed initiatief met enthousiaste deelnemers, en duizenden activiteiten in het hele land. Een groot aantal zorginstellingen werkt jaarlijks mee aan de Week van reflectie.

Inspirerende presentaties topsprekers

Topsprekers uit diverse sectoren verzorgen inspirerende presentaties tijdens de 'Landelijke Ethiekdag; Tijd voor reflectie'. Deze toonaangevende sprekers brengen u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en inzichten.

    prof. dr. Bianca Buurman, hoogleraar Acute Ouderenzorg, Universiteit van Amsterdam en lector Transmurale Ouderenzorg aan de Hogeschool van Amsterdam


    Frank van der Linden, voorzitter Raad van Bestuur Humanitas DMH


     

    prof. dr. Saskia Teunissen, hoogleraar Palliatieve Zorg en hospicezorg, Universitair Medisch Centrum Utrecht en directeur/bestuurder Academisch Hospice Demeter

 

Twee workshoprondes met praktijkgerichte workshops

U kunt tijdens de 'Landelijke Ethiekdag' deelnemen aan twee workshoprondes, met een breed aanbod van praktijkgerichte workshops. De kleine groepen (maximaal 15 deelnemers) staan garant voor veel ruimte voor interactie en dialoog. Er is een inspirerend aanbod van actuele thema’s. In elke ronde kunt u deelnemen aan een van de workshops. Informatie volgt...

Netwerklunch en 'ethiekmarkt'

Tijdens de lunchpauze is er alle gelegenheid om kennis te maken met collega's, en de ethiekmarkt te bezoeken.

Praktische informatie

Datum: maandag 23 november 2020
Tijd: 10.00 - 16.00 uur; ontvangst vanaf 9.30 uur
Plaats: centraal in het land
Deelnameprijs: € 195 p.p. met vroegboekkorting inclusief lunch, koffie/thee en documentatie. Na 1 september 2020 is uw deelnameprijs € 245 p.p.

Voor wie

Verpleegkundigen, verzorgenden, jeugdhulpmedewerkers, leidinggevenden en directeuren in de zorg, bestuurders, artsen, specialisten, toezichthouders, geestelijk verzorgers, leden Commissie Ethiek, sociaal werkers, leden Cliëntenraad en Patiëntenraad, medewerkers jeugdgezondheidszorg, welzijnsmedewerkers, fysiotherapeuten, beleidsmedewerkers, mantelzorgers, cliënten, docenten & studenten zorgopleidingen, gemeenteambtenaren, en andere geïnteresseerden. U bent van harte welkom.

Meer informatie over het congres: telefoon 064 125 60 04 of per email Week van reflectieOp al onze bijeenkomsten zijn algemene leveringsvoorwaarden van toepassing .