Startcongres Week van reflectie, maandag 23 november 2020

'Ethiek in de praktijk; Hart voor goede zorg'

De Week van reflectie gaat op maandag 23 november 2020 van start met het inspirerende congres 'Ethiek in de praktijk; Hart voor goede zorg'. Een afwisselend programma met boeiende presentaties van topsprekers: prof. dr. Bianca Buurman, hoogleraar Acute Ouderenzorg, Universiteit van Amsterdam; Frank van der Linden, voorzitter Raad van Bestuur Humanitas DMH; en prof. dr. Saskia Teunissen, hoogleraar Palliatieve Zorg en hospicezorg, Universitair Medisch Centrum Utrecht. En u kunt deelnemen aan twee praktijkgerichte workshoprondes. U bent van harte welkom op deze bijzondere dag.

Het startcongres Week van reflectie is een dag vol inspiratie. U krijgt nieuwe ideeën en inzichten, en er is alle ruimte om ervaringen uit te wisselen, kennis te maken met inspirerende praktijkvoorbeelden, en uw netwerk te vergroten. Het startcongres wordt voor de dertiende keer georganiseerd en is uitgegroeid tot spraakmakend evenement, dat bijdraagt aan de kwaliteit van de zorg en ruimte voor ethiek.

Inspirerende presentaties topsprekers

Topsprekers uit de praktijk van de zorg, onderwijs en wetenschap verzorgen inspirerende presentaties tijdens het congres 'Ethiek in de praktijk; Hart voor goede zorg'. Prof. dr. Bianca Buurman, hoogleraar Acute Ouderenzorg, Universiteit van Amsterdam en lector Transmurale Ouderenzorg aan de Hogeschool van Amsterdam; Frank van der Linden, voorzitter Raad van Bestuur Humanitas DMH; en prof. dr. Saskia Teunissen, hoogleraar Palliatieve Zorg en hospicezorg, Universitair Medisch Centrum Utrecht en directeur/bestuurder Academisch Hospice Demeter. Deze inspirerende sprekers brengen u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en inzichten. Na afloop van de presentaties is er gelegenheid om vragen te stellen aan de sprekers.

Twee workshoprondes met praktijkgerichte workshops

Twee workshoprondes met praktijkgerichte workshops U kunt tijdens het congres deelnemen aan twee workshoprondes, met een breed aanbod van praktijkgerichte workshops. De kleine groepen (ca. 15 deelnemers) staan garant voor veel ruimte voor interactie en dialoog. Er is een inspirerend aanbod van actuele thema’s. In elke ronde kunt u deelnemen aan een van de workshops. Het overzicht van de workshops wordt z.s.m. toegevoegd.

Aanmelden en profiteer van vroegboekkorting

Meld u snel aan voor het startcongres Week van reflectie op maandag 23 november 2020 en profiteer van de vroegboekkorting. Tot 1 oktober 2020 is uw bijdrage voor deze unieke dag € 195; inclusief lunch, koffie/thee en documentatie. Na 1 oktober 2020 is uw bijdrage € 245. Prijzen exclusief BTW. Bijdragen komen ten goede aan de Week van reflectie U bent van harte welkom!

Offline deelnemen

Wij stemmen de definitieve vorm van het congres 'Ethiek in de praktijk; Hart voor goede zorg' af op wat mogelijk is binnen de coronamaatregelen, maar ook op uw behoefte. Wilt u graag digitaal deelnemen?
U kunt zich hier aanmelden. U ontvangt t.z.t. definitief bericht over uw inschrijving.

Praktische informatie

Datum: maandag 23 november 2020
Tijd: 10.00 - 16.00 uur; ontvangst vanaf 9.00 uur
Plaats: Amersfoort
Deelnameprijs: € 195 p.p. met vroegboekkorting; inclusief lunch, koffie/thee en documentatie.
Na 1 oktober 2020 is uw bijdrage € 245.

Voor wie

Verpleegkundigen, verzorgenden, jeugdhulpmedewerkers, leidinggevenden en directeuren in de zorg, bestuurders, artsen, specialisten, toezichthouders, geestelijk verzorgers, leden Commissie Ethiek, sociaal werkers, leden Cliëntenraad en Patiëntenraad, medewerkers jeugdgezondheidszorg, welzijnsmedewerkers, fysiotherapeuten, beleidsmedewerkers, mantelzorgers, cliënten, docenten & studenten zorgopleidingen, gemeenteambtenaren, en andere geïnteresseerden. U bent van harte welkom.

Meer informatie over het startcongres: tel. 064 125 60 04 of per email Week van reflectie


(Wijzigingen voorbehouden)
Op al onze bijeenkomsten zijn algemene leveringsvoorwaarden van toepassing