Datum: donderdag 10 november en 8 december 2022

Training 'Ethiek succesvol implementeren'

Praktijkgericht, interactief en inspirerend

De inspirerende training 'Ethiek succesvol implementeren' gaat 10 november en 8 december 2022 weer van start. De training is inmiddels met succes verzorgd voor een groot aantal deelnemers. Uw eigen praktijk is uitgangspunt. U krijgt praktische tips en handvatten om ethiek succesvol op te zetten en te implementeren in uw organisatie, en collega's optimaal te betrekken. Meld u snel aan voor deze bijzondere training, inspiratiebron op het gebied van ethiek en reflectie.

Coaching on the job

De training is inmiddels diverse keren met succes verzorgd. Deelnemers zijn enthousiast over de praktijkgerichte en interactieve opzet van het programma.

Ethiek in de praktijk

Uw eigen praktijk is uitgangspunt in de training. Hoe gaat het met ethiek in uw organisatie? Lukt het om ethiek onder de aandacht te houden? Wat zijn de succesfactoren? Wat zijn de knelpunten? U maakt kennis met inspirerende praktijkvoorbeelden.

Kennismaken met gespreksvormen

U maakt kennis met verschillende methodieken en gespreksvormen om te reflecteren, en in gesprek te gaan over ethische dilemma's in de dagelijkse praktijk.

Waarden en drijfveren

We gaan na wat onze drijfveren zijn, en hoe je deze drijfveren optimaal tot hun recht kunt laten komen. Wat is uw persoonlijke missie? Welke waarden zijn leidend voor u? Lukt het om in de dagelijkse hectiek te staan voor uw waarden? We leggen de verbinding met de kernwaarden van uw organisatie.

Kleine groep deelnemers

De kleine groep deelnemers biedt alle ruimte voor feedback, dialoog en reflectie.

Praktische tips en handvatten

U krijgt praktische tips en handvatten om ethiek te ontwikkelen en succesvol te implementeren in de organisatie, en medewerkers hierbij optimaal te betrekken. Aan de hand van uw eigen ervaringen gaan we na hoe u de tips en handvatten kunt toepassen in uw organisatie/praktijk. Met deze praktijkgerichte training kunt u geïnspireerd met ethiek verder in uw eigen praktijk.

Voor wie

Zorgprofessionals; jeugdzorgprofessionals; leden commissie ethiek; leden medisch ethische commissie; leidinggevenden, directeuren en bestuurders in de zorg en jeugdzorg; geestelijk verzorgers; artsen; communicatiemedewerkers; professionals welzijn en jeugdgezondheidszorg; medewerkers GGD; beleidsmedewerkers; en andere geïnteresseerden.

Aanmelden

Meld u snel aan voor de inspirerende tweedaagse training "Ethiek succesvol implementeren''. Uw bijdrage: € 745,- p.p., inclusief inclusief lunch, koffie/thee, hand-outs en reader.
Aanmelden voor de training

Profiteer van groepskorting

korting plaatje

Geïnteresseerd en u wilt graag meedoen met een of meerdere collega's van dezelfde organisatie? Profiteer van de groepskorting. Meer weten over dit aanbod? Wij sturen u graag meer informatie. U kunt ons mailen: Reflectieteam Week van reflectie

Praktische informatie

Twee inspirerende scholingsdagen van 10.00 - 16.00 uur
Datum: donderdag donderdag 10 november en 8 december 2022
Plaats: Amersfoort
Bijdrage: € 745,- p.p., inclusief lunch, koffie/thee, hand-outs en reader.

Meer informatie: telefonisch 064 125 60 04 of per mail Info Week van reflectie


ethiekacademy

Training Incompany

De training 'Ethiek en reflectie succesvol implementeren' kan Incompany worden verzorgd. Wij komen met veel plezier naar u toe om de training op maat te verzorgen, toegespitst op uw organisatie. U kunt vrijblijvend meer informatie aanvragen


(Kleine wijzigingen voorbehouden)
Op al onze bijeenkomsten zijn algemene leveringsvoorwaarden van toepassing