Coaching gespreksleiders moreel beraad; Programma op maat


Coaching aan een of meerdere gespreksleiders moreel beraad, Praktijkgericht, interactief en inspirerend. De coaching is bedoeld voor zowel beginnende als ervaren gespreksleiders moreel beraad.

Coaching on the job

Wij krijgen regelmatig vragen van gespreksleiders moreel beraad, nadat zij in de praktijk aan de slag zijn gegaan. Hoe ga je om met lastige situaties en groepsprocessen? Hoe zorg je ervoor dat moreel beraad onder de aandacht blijft, en betrek je collega's? Het programma van de coaching wordt afgestemd op de concrete leervragen van de deelnemers.

Programma op maat

Dit coachingsprogramma wordt op maat ontwikkeld, met de leervragen van deelnemers als uitgangspunt. Het programma wordt toegespitst op de organisatie. Ter voorbereiding voeren we een gesprek met de deelnemer(s), waarin o.a. aandacht wordt besteed aan de leervragen. Onderdeel van het programma: aandacht voor succesvol voorbereiden van gespreksleiding moreel beraad, ethische gespreksvaardigheden en verslaglegging van het leiden van het moreel beraad.

De coach kan aanwezig zijn bij het moreel beraad, dat door de deelnemer(s) wordt geleid. Na afloop is er ruimte voor vragen, en krijgen deelnemers feedback.

Coaching on the job

Voor wie

Zowel beginnende als ervaren gespreksleiders moreel beraad. Ook zzp'ers in de zorg zijn van harte welkom.

Praktische informatie

Wij komen graag naar u toe om deze coaching binnen uw organisatie te verzorgen. Coaching kan ook digitaal. Belangstelling? Vraag vrijblijvend informatie over (digitale) mogelijkheden en tarieven. U kunt mailen naar: Info Week van reflectie

Meer vragen over coaching? We beantwoorden met veel plezier uw vragen: telefoon 064 125 60 04 of per mail Info Week van reflectie


(Kleine wijzigingen voorbehouden)
Op al onze bijeenkomsten zijn algemene leveringsvoorwaarden van toepassing