twitterbutton

Meld uw organisatie aan als deelnemer Week van reflectie 2017

Gratis aanmelden als deelnemer voor Jubileumpagina: info@weekvanreflectie.nl

Om deelnemer te zijn van de Week van reflectie gelden de volgende voorwaarden:

  1. De organisatie meldt zich aan als deelnemer aan de Week van reflectie door middel van het sturen van een e-mail met informatie over de activiteit(en) aan info@weekvanreflectie.nl en heeft hiervan een bevestiging ontvangen.
  1. Deelnemers organiseren tijdens de Week van reflectie een of meerdere activiteiten, die laten zien hoe binnen de eigen organisatie wordt gewerkt aan de kwaliteit van de zorg, in verbinding met thema's als ethiek, ethische reflectie, Moreel Beraad en zingeving. Deelnemers zorgen dat hun activiteit(en) is/zijn aangemeld bij de organisator.
  1. Deelnemers kunnen worden vermeld op de speciale Jubileumpagina Week van reflectie 2017.
  1. Tijdens en in aanloop naar de Week van reflectie (20 t/m 24 november 2017) voeren deelnemers het logo van de Week van reflectie 2017. Deelnemers promoten de Week van reflectie en hun eigen activiteiten via hun eigen website, intranet en andere communicatiekanalen.
  1. Op maandag 20 november 2017 is de feestelijke kick-off van de Week van reflectie, met het jubileumcongres 'Met hart & ziel voor goede zorg; Ethiek in de praktijk'. Dit is een mooie gelegenheid om met alle deelnemers aan de Week van reflectie bij elkaar te komen en elkaar te ontmoeten. Om die dag extra nadruk te leggen op onze samenwerking wordt deelnemers vriendelijk verzocht geen bijeenkomsten, symposia et cetera te organiseren op 20 november 2017.
  1. Doelgroep van de Week van reflectie zijn zorginstellingen, jeugdhulporganisaties, opleidingen en andere betrokkenen die, vanuit een niet-commercieel oogpunt, een bijdrage leveren aan de kwaliteit van de zorg, ethiek, ethische reflectie en Moreel Beraad.
  1. Deelnemers kunnen activiteiten aanmelden voor de Activiteitenpagina Week van reflectie 2017. Lees meer...
  1. Deelnemers kunnen als Partner de Week van reflectie ondersteunen. Neem daartoe contact op met de initiatiefnemers en organisatoren. Lees meer over het Partnerschap...

Meld u aan als deelnemer aan de Week van reflectie: info@weekvanreflectie.nl

Een inspirerende Week van reflectie toegewenst!

Meer informatie

AnneMarie Bloemhoff & Jack van Raay, initiatiefnemers en organisatoren Week van reflectie en founders Communicatie Company, beantwoorden graag uw vragen: telefoon 088 - 626 65 29 of e-mail info@weekvanreflectie.nl