Startcongres Week van reflectie, maandag 25 november 2019

'Toekomst van de zorg; Ruimte voor ethiek & reflectie'
Officiële opening Week van reflectie 2019

De Week van reflectie gaat op maandag 25 november 2019 van start met het inspirerende congres ‘Toekomst van de zorg; Ruimte voor ethiek & reflectie’. Een afwisselend programma met boeiende presentaties van topsprekers en drie praktijkgerichte workshoprondes. Aan het programma werken mee: prof. dr. Anja Machielse, hoogleraar ‘Empowerment van kwetsbare ouderen’, Universiteit voor Humanistiek; Illya Soffer, directeur Ieder(in); prof. dr. Inez de Beaufort, hoogleraar gezondheidsethiek Erasmus MC; Eric Zwennis, voorzitter Raad van Bestuur De Zijlen, en vele anderen. U bent van harte welkom.

Het startcongres Week van reflectie is een dag vol inspiratie. Er is alle ruimte om nieuwe ideeën op te doen, ervaringen uit te wisselen, kennis te maken met inspirerende praktijkvoorbeelden, en uw netwerk te vergroten. Het startcongres wordt voor de twaalfde keer georganiseerd.

Jacobine Geel geeft startsein Week van reflectie

Week van reflectie

Drs. Jacobine Geel, voorzitter GGZ Nederland, geeft aan het begin van het congres met een inspirerende presentatie het officiële startsein voor de Week van reflectie 2019. De Week van reflectie is in twaalf jaar uitgegroeid tot toonaangevend initiatief in de zorg, met jaarlijks duizenden activiteiten in het hele land.


Inspirerende presentaties topsprekers

Topsprekers uit diverse sectoren verzorgen inspirerende presentaties tijdens het congres 'Toekomst van de zorg; Ruimte voor ethiek & reflectie'. Deze toonaangevende sprekers brengen u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en inzichten.

 

Drie workshoprondes met praktijkgerichte workshops

U kunt tijdens het congres deelnemen aan drie workshoprondes, met een breed aanbod van praktijkgerichte workshops. De kleine groepen (ca. 15 deelnemers) staan garant voor veel ruimte voor interactie en dialoog. Er is een inspirerend aanbod van actuele thema’s. In elke ronde kunt u deelnemen aan een van de workshops. Bekijk het overzicht van de workshops...

Voor wie

Verpleegkundigen, verzorgenden, jeugdhulpmedewerkers, leidinggevenden en directeuren in de zorg, bestuurders, artsen, specialisten, toezichthouders, geestelijk verzorgers, leden Commissie Ethiek, sociaal werkers, leden Cliëntenraad en Patiëntenraad, medewerkers jeugdgezondheidszorg, welzijnsmedewerkers, fysiotherapeuten, beleidsmedewerkers, mantelzorgers, cliënten, docenten & studenten zorgopleidingen, gemeenteambtenaren, en andere geïnteresseerden. U bent van harte welkom.

Meer informatie over het congres: telefoon 064 125 60 04 of per email Week van reflectieOp al onze bijeenkomsten zijn algemene leveringsvoorwaarden van toepassing .