Lees alles over het congres...

Week van reflectie startcongres, 22 november 2021

Workshop 'Ruimte maken voor ethiek en reflectie'

In deze praktijkgerichte en interactieve workshop gaan we met elkaar in gesprek over succesvolle manieren om ruimte te maken voor ethiek en reflectie, en collega's te betrekken. U krijgt praktische tips en handvatten om geïnspireerd verder te gaan in uw organisatie.

Ethiek is nadenken over wat goed handelen is en waarom dat zo is. Welke waarden bepalen uw dagelijkse, beroepsmatige handelen?

U maakt kennis met inspirerende praktijkvoorbeelden; zorginstellingen die ruimte maken voor ethiek, ethische reflectie en moreel beraad. Wat zijn de succesfactoren? Wat zijn de knelpunten? En wat zijn de aanbevelingen?

We gaan met elkaar in gesprek over uw eigen praktijk, aan de hand van de aanbevelingen. Wat zijn uw ervaringen? Lukt het om ethiek onder de aandacht te brengen en te houden in uw organisatie? Wat zijn de succesfactoren? Wat zijn in uw organisatie doeltreffende manieren om collega's te betrekken? Welke knelpunten heeft u in de praktijk ervaren?

U krijgt praktische tips en handvatten om geïnspireerd verder te gaan in uw organisatie.

Workshopleider

AnneMarie Bloemhoff, Ethiek Academy, initiatiefnemer en organisator Week van reflectie

Meer informatie

AnneMarie Bloemhoff & Jack van Raay, organisatoren Week van reflectie congres, beantwoorden graag uw vragen: telefoon 0641 25 60 04 of e-mail info@weekvanreflectie.nl

logo van ethiek academy AnneMarie Bloemhoff
AnneMarie Bloemhoff