Feestelijke kick-off Week van reflectie, vrijdag 19 november 2021

Congres 'Ethiek in de praktijk; Hart voor goede zorg'

De feestelijke kick-off van de Week van reflectie is op vrijdag 19 november 2021, met het inspirerende congres 'Ethiek in de praktijk; Hart voor goede zorg'. Het congres gaat van start met boeiende presentaties van topsprekers: Frank van der Linden, voorzitter Raad van Bestuur Humanitas DMH; prof. dr. Saskia Teunissen, hoogleraar Palliatieve Zorg en hospicezorg, Universitair Medisch Centrum Utrecht en directeur/bestuurder Academisch Hospice Demeter, e.v.a. En u kunt deelnemen aan twee praktijkgerichte workshoprondes. Een dag om nieuwe inspiratie op te doen.

Het startcongres Week van reflectie op vrijdag 19 november 2021 is een dag vol inspiratie. U krijgt nieuwe ideeën en inzichten, en er is alle ruimte om ervaringen uit te wisselen, kennis te delen, collega's te ontmoeten en uw netwerk te vergroten. Het startcongres is de feestelijke kick-off van de Week van reflectie, die plaatsvindt van maandag 22 t/m vrijdag 26 november 2021.

Inspirerende presentaties topsprekers

Saskia Theunissen Topsprekers uit de praktijk van de zorg, onderwijs en wetenschap verzorgen inspirerende presentaties tijdens het congres 'Ethiek in de praktijk; Hart voor goede zorg': Frank van der Linden, voorzitter Raad van Bestuur Humanitas DMH; en prof. dr. Saskia Teunissen, hoogleraar Palliatieve Zorg en hospicezorg, Universitair Medisch Centrum Utrecht en directeur/bestuurder Academisch Hospice Demeter, e.v.a. De inspirerende sprekers brengen u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en inzichten. Na afloop van de presentaties is er gelegenheid om vragen te stellen aan de sprekers.

Twee workshoprondes met praktijkgerichte workshops

U kunt tijdens het congres deelnemen aan twee workshoprondes, met een breed aanbod van praktijkgerichte workshops. De kleine groepen (ca. 15 deelnemers) staan garant voor veel ruimte voor interactie en dialoog. Er is een inspirerend aanbod van actuele thema’s. In elke ronde kunt u deelnemen aan een van de workshops. Het overzicht van de workshops wordt z.s.m. toegevoegd.

Netwerklunch en informatiemarkt

U kunt genieten van een heerlijke netwerklunch en inspiratie opdoen op de informatiemarkt met praktijkvoorbeelden ethiek en moreel beraad, flyers, reflectiewerkvormen, enzovoort. Deelnemers aan het congres zijn van harte uitgenodigd om producten op het gebied van ethiek en moreel beraad van de eigen organisatie mee te nemen voor de informatiemarkt.

Het programma wordt verder aangevuld.

Aanmelden en profiteer van vroegboekkorting

Meld u snel aan voor het startcongres Week van reflectie en profiteer van de vroegboekkorting. Tot 1 september 2021 is uw bijdrage € 245,- p.p., inclusief lunch, koffie/thee en documentatie. Na 1 september 2021 is uw bijdrage € 295,- p.p. Prijzen exclusief BTW. Bijdragen komen ten goede aan de Week van reflectie
U bent van harte welkom!

Praktische informatie

Datum: vrijdag 19 november 2021
Tijd: 10.00 - 16.00 uur; ontvangst vanaf 9.00 uur
Plaats: Amersfoort
Deelnameprijs: tot 1 september 2021 is uw bijdrage € 245,- p.p., inclusief lunch, koffie/thee en documentatie. Na 1 september 2021 is uw bijdrage € 295,- p.p. Prijzen exclusief BTW.
Bijdragen komen ten goede aan de Week van reflectie

Voor wie

Zorgprofessionals, leidinggevenden in de zorg en jeugdhulp, jeugdhulpprofessionals, directeuren en bestuurders, artsen, specialisten, toezichthouders, geestelijk verzorgers, leden Commissie Ethiek, sociaal werkers, leden Cliëntenraad en Patiëntenraad, cliëntondersteuners, medewerkers jeugdgezondheidszorg, leden VAR (Verpleegkundigen Advies Raad), welzijnsmedewerkers, fysiotherapeuten, beleidsmedewerkers, docenten & studenten zorgopleidingen, leden PAR (Professionele Adviesraad), zzp'ers in de zorg en jeugdhulp, en andere geïnteresseerden. U bent van harte welkom.

Komt u met meerdere collega's van uw organisatie naar ons congres? Profiteer van de aantrekkelijke groepskorting. Geïnteresseerd? Vraag meer informatie aan: Informatie over groepskorting

Meer informatie over het startcongres: tel. 064 125 60 04 of per email Week van reflectie


(Wijzigingen voorbehouden)
Op al onze bijeenkomsten zijn algemene leveringsvoorwaarden van toepassing