Activiteiten voor Week van reflectie welkom!

Informatie over aanmelden activiteiten

Een groot aantal zorginstellingen, jeugdzorgorganisaties, opleidingen, cliëntenraden en andere betrokkenen is enthousiast bezig met de voorbereidingen voor de Week van reflectie & ethiek, die plaatsvindt van maandag 23 tot en met vrijdag 27 november 2015. Tijdens de Week van reflectie maken deelnemers in hun eigen organisatie zichtbaar hoe met hart & ziel wordt gewerkt aan goede zorg, aan de hand van inspirerende activiteiten. Rode draad: ethiek, ethische reflectie, moreel beraad en zingeving, verbonden met thema’s die actueel zijn voor de deelnemende organisatie.

U kunt activiteiten aanmelden voor de activiteitenkalender Week van reflectie 2015. De activiteitenkalender trekt jaarlijks veel aandacht, en betekent positieve publiciteit voor de activiteiten die worden georganiseerd tijdens de Week van reflectie.

Aanmelden activiteiten Week van reflectie 2015: info@weekvanreflectie.nl

Een vriendelijk verzoek om activiteiten aan te melden aan de hand van onderstaande aandachtspunten.*

Algemene gegevens activiteit

  • De organisator(en); wie organiseert de activiteit?
  • Een korte omschrijving van de activiteit; opzet en inhoud.
  • Evt. titel van de activiteit(en).
  • Door wie wordt meegewerkt aan de activiteit?
  • Namen van evt. sprekers en titels van lezingen.
  • Wordt er een film vertoond? Titel van de film en evt. een korte samenvatting.
  • Is er een optreden van een theatergroep? Naam van de theatergroep en evt. aanvullende informatie.
  • Andere relevante informatie.

Praktische informatie

  • Datum van de activiteit of data van de activiteiten
  • Aanvangstijd en eindtijd van de activiteit
  • Waar vindt de activiteit plaats? Graag het adres toevoegen
  • Voor wie is de activiteit bedoeld?
  • Bij wie kunnen geïnteresseerden terecht voor meer informatie over de activiteit? Graag een e-mailadres en evt. een telefoonnummer vermelden.
  • Mocht er sprake zijn van een toegangsprijs, deze graag vermelden.

Foto’s en illustraties

Heeft u flyers, posters, foto’s van een theatergroep/spreker of ander illustratiemateriaal? Foto’s en/of illustraties kunnen worden toegevoegd aan het bericht in de activiteitenkalender.

Extra publiciteit

Organisaties die tot de doelgroep van de Week van reflectie behoren (o.a. zorginstellingen en jeugdzorgorganisaties) kunnen gratis activiteiten aanmelden voor de kalender. Belangrijke voorwaarde: vermelden van de Week van reflectie in publiciteitsuitingen en bij bijeenkomsten in het kader van de Week van reflectie. U kunt ook een link opnemen naar uw website, bijvoorbeeld om deelnemers te werven of extra publiciteit te maken voor uw organisatie. In dat geval vragen we een donatie voor de Week van reflectie, een initiatief dat zonder subsidies en op eigen kracht wordt georganiseerd.

* De redactie van de website Week van reflectie maakt op basis van de toegestuurde informatie berichten voor de activiteitenkalender. Berichten worden gemaakt op basis van de briefing. Informatie graag aanleveren als Word-bestand, en eventueel als e-mailtekst. Het is helaas niet mogelijk om berichten te maken op basis van links, websites of PDF's. In de activiteitenkalender kunt u zien hoe de berichten worden geplaatst: www.weekvanreflectie.nl/activiteiten05.html

Hartelijk dank voor uw medewerking. Een inspirerende Week van reflectie toegewenst!

Praktische informatie

Heeft u vragen? Meer weten over mogelijkheden om mee te doen? Het team Week van reflectie beantwoordt met veel plezier uw vragen: Telefoon: 088 - 626 65 29 of e-mail info@weekvanreflectie.nl