twitterbutton

Partners belangrijke steun voor Week van reflectie

Partners zijn een belangrijke steun voor de Week van reflectie. Als Partner verbindt uw organisatie zich aan de Week van reflectie, een kwalitatief en innovatief netwerk. U profileert zich hiermee als een vernieuwende organisatie, die zich inzet voor de kwaliteit van de zorg, en ethiek prioriteit geeft.

Hoe word ik Partner?

Partners ondersteunen de Week van reflectie met een partnerbijdrage. Bijdrage op maat. Commerciële bedrijven en organisaties die zijn gericht op de thema's van de Week van reflectie kunnen eveneens Partner worden. Gezamenlijk bereiken we op deze manier zoveel mogelijk mensen.

U bent van harte welkom als Partner Week van reflectie. Wij sturen u graag aanvullende informatie.

Aanmelden als Partner Week van reflectie: info@weekvanreflectie.nl


Partners Week van reflectie


communicatie company de zijlen etz ethiek academy fontys hogescholen Franciscus Vlietland GGZ Nederland Humanitas DMH inspectie gezondheidszorg en jeugd ipse de bruggen Isala Klinieken Jeroen Bosch Ziekenhuis Kentalis LUMC martini ziekenhuis OLVG Pluryn Prisma Saxenburgh Groep SEIN Siza Skipr Trivium Meulenbelt Zorg De Twentse Zorg Centra Universieteit voor Humanistiek Van Gorcum Uitgeverij Vilans Wilhelmina Ziekenhuis WoonZorgcentra Haaglanden Zorggroep Oude en Nieuwe Land Zozijn


Goede zorg Goede zorg Goede zorg