Week van reflectie van start met digitale inspiratiesessie 'Ethiek in de praktijk'

Het Reflectieteam van Ethiek Academy verzorgt in de Week van reflectie - Verwenweek op maandag 23 november 2020 en donderdag 26 november 2020 gratis digitale inspiratiesessies 'Ethiek in de praktijk'. Er is alle ruimte om vragen te stellen, ervaringen uit te wisselen en kennis te delen.

De inspiratiesessie gaan van start met een korte presentatie over 'Ethiek in de praktijk'. Wat zijn succesfactoren? Wat zijn knelpunten en dilemma's? U krijgt praktische tips en handvatten. We leggen de verbinding met ethiek in zorgorganisaties.

In gesprek over goede zorg

Geïnspireerd door de presentatie gaan we met elkaar in gesprek over goede zorg en ethiek in de praktijk. Er is alle ruimte om vragen te stellen, ervaringen uit te wisselen en kennis te delen. De vragen kunnen gaan over de organisatie en implementatie van ethiek en moreel beraad, tips voor publiciteit, collega's succesvol betrekken, enzovoort.

De inspiratiesessies worden verzorgd door AnneMarie Bloemhoff en Jack van Raay, Ethiek Academy initiatiefnemers & organisatoren Week van reflectie.

Voor wie: zorgprofessionals; jeugdhulpmedewerkers; geestelijk verzorgers; leidinggevenden in de zorg en jeugdhulp; leden Commissie Ethiek, leden Cliëntenraad; en andere geïnteresseerden.

Het Reflectieteam verzorgt op donderdag 26 november 2020 van 11.00 tot 12.00 uur de tweede inspiratiesessie 'Ethiek in de praktijk'.

Beide inspiratiesessies zijn volgeboekt

U kunt zich aanmelden voor een extra inspiratiesessie 'Ethiek in de praktijk'

Aanmelden kan via:  Info Week van reflectie

Na aanmelding krijgt u alle praktische informatie toegestuurd. Meer weten over de inspiratiesessies? We beantwoorden met veel plezier uw vragen: 064 125 60 04.