Week van reflectie congres 2019
Praktijkgericht workshopaanbod

'Ruimte voor ethiek en moreel beraad; In gesprek over goede zorg'

In deze praktijkgerichte en interactieve workshop gaan we met elkaar in gesprek over succesvolle manieren om ruimte te maken voor ethiek en moreel beraad, en collega's te betrekken. Uw eigen praktijk is uitgangspunt. U krijgt praktische tips en handvatten om geïnspireerd verder te gaan in uw organisatie.

U maakt kennis met inspirerende praktijkvoorbeelden; zorginstellingen die ruimte maken voor ethiek, ethische reflectie en moreel beraad. Wat zijn de succesfactoren? Wat zijn de dilemma's? En wat zijn de aanbevelingen?

We gaan met elkaar in gesprek over uw eigen praktijk, aan de hand van de aanbevelingen. Wat zijn uw ervaringen? Lukt het om ruimte te maken voor ethiek en reflectie in uw organisatie? Wat zijn de succesfactoren? Wat zijn in uw organisatie doeltreffende manieren om collega's te betrekken bij ethiek en moreel beraad? Welke knelpunten heeft u in de praktijk ervaren?

U krijgt praktische tips en handvatten om geïnspireerd verder te gaan in uw organisatie.

Workshopleider

AnneMarie Bloemhoff, ethicus, initiatiefnemer Week van reflectie, oprichter Ethiek Academy

Meer informatie

AnneMarie Bloemhoff & Jack van Raay, organisatoren Week van reflectie congres, beantwoorden graag uw vragen: telefoon 0641 25 60 04 of e-mail info@weekvanreflectie.nl

AnneMarie Bloemhoff
AnneMarie Bloemhoff