Elisabeth-TweeSteden ziekenhuis
organiseert moreel beraad op afdeling cardiologie

De stuurgroep ethiek van de afdeling Cardiologie van het Elisabeth-TweeSteden ziekenhuis organiseert in de Week van reflectie op woensdag 25 november 2015 een moreel beraad voor medewerkers van de afdeling.

Aan het moreel beraad dat de stuurgroep ethiek op woensdag 25 november 2015 organiseert, wordt deelgenomen door verpleegkundigen, co- en arts-assistenten van de verpleegafdeling Cardiologie. Het moreel beraad wordt geleid door Sanne van den Boer, verpleegkundige.

Commissie en stuurgroepen ethiek

De commissie ethiek van het Elisabeth-TweeSteden ziekenhuis, locatie TweeSteden, geeft vorm aan het ethiekbeleid in het ziekenhuis, bedenkt initiatieven, coacht en faciliteert. Op alle afdelingen van het ziekenhuis zijn stuurgroepen ethiek opgericht. De stuurgroep ethiek organiseert en faciliteert op de betreffende afdeling onder andere Moreel Beraad.

*Het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis (ETZ) is een fusieziekenhuis met twee locaties in Tilburg, één in Waalwijk en één in Oisterwijk. Het ETZ is een algemeen, regionaal opleidingsziekenhuis.

Praktische informatie

Datum: woensdag 25 november 2015
Tijd: 15.30 - 16.30 uur
Plaats: Elisabeth-TweeSteden ziekenhuis locatie TweeSteden
Voor wie: verpleegkundigen, co- en arts-assistenten van de verpleegafdeling Cardiologie Elisabeth-TweeSteden ziekenhuis Noord
Meer informatie: www.tweestedenziekenhuis.nl | www.elisabeth.nl

Logo Elisabeth -tweeseden ziekenhuis Logo Elisabeth -tweeseden ziekenhuis Week van reflectie poster