Trajectum organiseert activiteiten
voor cliënten met als thema ‘Vitaliteit’

Trajectum organiseert in de Week van reflectie op alle dagen activiteiten voor cliënten, met als thema ‘Vitaliteit’. Organisatiebreed worden activiteiten voor cliënten georganiseerd, van een bootcamp tot een muziekworkshop.

‘Trajectum staat tijdens de Week van reflectie stil bij het thema ‘Vitaliteit’, dat te maken heeft met goede zorg en ethiek. En we vieren dat met cliënten, zij staan centraal’, laat de organisatie weten. Doel van de activiteiten: stilstaan bij goede zorg en de zorg verbeteren.

Divers aanbod van activiteiten

Trajectum kent een zeer uiteenlopende cliëntenkring, verspreid over diverse locaties in Oost- en Noord-Nederland. Per locatie wordt een programma georganiseerd dat past bij de cliënten die daar verblijven of wonen. Zo is er op de ene locatie een bootcamp, op een andere locatie een Oudhollands spelenfeest, en een groep krijgt een muziekworkshop aangeboden.

Beweeg je mee?

De cliënten van Trajectum kunnen een divers aanbod van activiteiten verwachten met als motto: ‘ Beweeg je mee?’ Maar hoe divers de programma’s ook zijn, overal staat voorop dat ‘het een heel leuke dag wordt voor onze cliënten en dat we willen laten zien dat iedereen op zijn manier in beweging kan komen.'

Praktische informatie

Datum: woensdag 25 november 2015
Plaats: diverse locaties Oost en noord Nederland, Trajectum
Voor wie: cliënten Trajectum
Meer informatie: www.trajectum.nl

Logo tantelouise-vivensis Week van reflectie poster