Verhindering

Bij verhindering kunt u altijd een vervanger van uw aanmelding gebruik laten maken. Uw vervanger is van harte welkom. Uw aanmelding is alleen schriftelijk te annuleren. Annuleert u tot zes weken voor het congres, dan brengen wij € 50 (Prijzen zijn excl. BTW) aan administratiekosten in rekening. Meldt u zich binnen zes weken voor de masterclass af? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige deelnamebedrag te berekenen. Meld u z.s.m. aan voor deze bijzondere masterclass. U ontvangt een bevestiging van aanmelding via de e-mail.Wie we zijn

Zorgethici AnneMarie Bloemhoff en Jack van Raay, Ethiek Academy, zijn trainers, coaches en adviseurs ethiek, ethische reflectie en moreel beraad in de zorg en jeugdhulp. Voor de opleiding ‘Gespreksleider moreel beraad’ hebben AnneMarie Bloemhoff en Jack van Raay een bijzonder concept ontwikkeld, met als basis hun vakkennis, pedagogische en didactische expertise, en hun jarenlange ervaring met het verzorgen van scholing op diverse terreinen. AnneMarie Bloemhoff en Jack van Raay zijn de initiatiefnemers en organisatoren van de landelijke Week van reflectie. Onze missie: een bijdrage leveren aan de kwaliteit van de zorg.

AnneMarie Bloemhoff heeft jarenlang research gedaan op het gebied van ethiek, ethische reflectie en moreel beraad, en publiceerde hierover diverse boeken, o.a. ‘Zorgen met hart & ziel; Verzorgenden en verpleegkundigen over ethische dilemma’s in de dagelijkse praktijk’; en ‘Bezield besturen; Directeuren en bestuurders in de zorg over de winst van ethische reflectie en moreel beraad’.
Een overzicht van alle publicaties

De missie van beide initiatiefnemers met de Leergang ‘Ethiek in de zorg’: een bijdrage leveren aan het succesvol ontwikkelen van ethiek, het verbeteren van de kwaliteit van de zorg, de kwaliteit van leven van cliënten en patiënten, professionalisering, werkplezier en duurzame inzetbaarheid.

AnneMarie Bloemhoff en Jack van Raay zijn met hun bedrijf Communicatie Company tevens gespecialiseerd in organisatie-advies, projectmanagement, verzorgen opleiding ‘Gespreksleider moreel beraad’, en begeleiden van Commissies Ethiek bij (her)positionering in organisaties.


 

ethiekacademy

 

'AnneMarie Bloemhoff en Jack van Raay inspireren, zijn praktijkgericht en geven handvatten om ethiek succesvol in de organisatie te ontwikkelen'

 

Deelnemer Leergang