Activiteitenagenda Week van reflectie 2021

Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis organiseert inspirerende activiteiten

Tijdens de Week van reflectie is elke dag een foto-expositie te zien bij de hoofdingang op de locaties Elisabeth en TweeSteden. De foto’s brengen goede zorg in beeld. De foto's zijn op verschillende afdelingen gemaakt, en presenteren contactmomenten in de zorg. Verder bloggen de leden van de Commissie Ethiek op intranet. In de Week van reflectie wordt elke dag iets geschreven over 'schurende kwesties in ons streven naar goede zorg'.

Foto-expositie over Goede Zorg

Tijdens de Week van reflectie is elke dag een foto-expositie te zien bij de hoofdingang op de locaties Elisabeth en TweeSteden. De foto's brengen goede zorg in beeld. De foto’s zijn op verschillende afdelingen gemaakt, en presenteren contactmomenten in de zorg. 'Vaak zie je de bijzondere manier waarop medewerkers met zorgvragers een wederzijdse sfeer van sympathie en vertrouwen weten te creëren', aldus José Krijnen, geestelijk verzorger ETZ.

Bloggen op intranet

Leden van de Commissie Ethiek bloggen in de Week van reflectie op intranet. Via de ethiekpagina kunnen commissieleden zelf een bericht plaatsen, dat direct is te zien op intranet. In de Week van reflectie wordt elke dag iets geschreven over 'schurende kwesties in ons streven naar goede zorg'.


Website: Elisabeth Tweesteden Ziekenhuis