Activiteitenagenda Week van reflectie 2021

Zozijn gaat met medewerkers in gesprek en maakt ludiek filmpje

'We betrekken medewerkers om er een leuk geheel van te maken, dus van en voor medewerkers', licht Loes Dijker de activiteiten toe. 'Op deze manier willen we bereiken dat reflectie leeft binnen de organisatie, en dat er even extra aandacht is voor de keuzes waar onze medewerkers dagelijks voor staan.'

In gesprek naar aanleiding van reflectieve vragen

Een vakgroep van teamcoaches en gespreksleiders moreel beraad gaat op de locatie kletspotten met reflectieve vragen uitdelen. Dit wordt door de hele organisatie gedaan, zowel op het bestuursbureau als de facilitaire dienst en op de plaatsen waar gewerkt wordt met cliënten. De teamcoaches gaan over de vragen in gesprek met de medewerkers.

Ludiek filmpje met reflectie op dagelijks werk

Er wordt een ludiek filmpje gemaakt met behulp van 'het Peertof theater', dat op intranet verschijnt. In het filmpje wordt het dagelijks werk onder de loep genomen. Dit filmpje zal ook dienen als een ingang voor het reflectieve gesprek binnen teams, ook weer met behulp van de teamcoaches.

De week van de reflectie is het moment waarop we starten maar dit zal in de loop van het jaar steeds een ingang zijn om naar terug te grijpen.

Praktische informatie
Datum: maandag 22 t/m 26 november 2021
Voor wie: medewerkers Zozijn

Website: Zozijn

Samenwerken aan goede zorg

Logo