Maandag 20 november 2023; start Week van reflectie

Symposium 'Tijd voor ethiek'

De Week van reflectie gaat op maandag 23 november 2023 van start met het inspirerende symposium 'Ruimte voor ethiek en moreel beraad'. Praktijkgericht en interactief programma, met maar liefst drie workshoprondes en korte presentaties. Er is alle ruimte om kennis te delen en ervaringen uit te wisselen. Een dynamische start van de Week van reflectie.

'Ethiek in de praktijk' staat centraal tijdens dit praktijkgerichte startsymposium van de Week van reflectie. Hoe houd je ethiek onder de aandacht? Hoe maak je structureel ruimte voor moreel beraad in je organisatie? U maakt kennis met inspirerende praktijkvoorbeelden. Een dag om kennis te delen, ervaringen uit te wisselen, en met elkaar in gesprek te gaan.

Drie workshoprondes en korte presentaties

U kunt tijdens het symposium deelnemen aan maar liefst drie workshoprondes, met praktijkgerichte workshops over actuele thema's. Een paar voorbeelden: 'Ethiek in de praktijk'; 'In gesprek over ethische dilemma's in de dagelijkse praktijk'; 'Persoonlijk leiderschap'; 'Cliëntenraad & ethiek'; 'Ruimte maken voor moreel beraad'; enzovoort. De workshoprondes worden afgewisseld met korte presentaties over 'ethiek en moreel beraad in de praktijk'.

Voor wie: Verpleegkundigen, verzorgenden, jeugdzorgprofessionals, leidinggevenden, directeuren en bestuurders in de zorg en jeugdzorg, artsen, specialisten, geestelijk verzorgers, toezichthouders, beleidsmedewerkers kwaliteit, leden Commissie Ethiek, leden Medisch Ethische Commissie, cliënten, professionals jeugdgezondheidszorg, welzijn en sociale sector, medewerkers HRM, docenten & studenten zorgopleidingen, en andere geïnteresseerden.

Aanmelden met vroegboekkorting

Meld u snel aan voor het inspirerende symposium en profiteer van vroegboekkorting. Tot 1 augustus 2023 is uw bijdrage € 245,- p.p, inclusief lunch, koffie/thee en documentatie. Na 1 augustus 2023 is uw bijdrage € 295,- p.p. Prijzen excl. BTW. Aanmelden Startsymposium...

Praktische informatie

Datum: maandag 20 november 2023
Tijd: 10.00 - 16.00 uur
Plaats: Amersfoort
Bijdrage: tot 1 augustus 2023 is uw bijdrage € 245,- p.p., inclusief lunch, koffie/thee en documentatie. Na 1 augustus 2023 is uw bijdrage € 295,- p.p. Prijzen excl. BTW.

Speciale groepskorting

groepskorting

Neemt u deel aan het congres met vijf collega's van dezelfde organisatie?
Dan kan de 5e collega gratis deelnemen aan het congres.

Meer weten? Geïnteresseerd in dit symposium en u heeft vragen? We beantwoorden met veel plezier uw vragen: tel. 064 125 60 04 of per email...

(Wijzigingen voorbehouden)
Op al onze bijeenkomsten zijn algemene leveringsvoorwaarden van toepassing