maandag 21 november 2022

Inspirerend startcongres Week van reflectie

'Hart voor goede zorg; Tijd voor ethiek en reflectie'

De Week van reflectie en ethiek gaat maandag 21 november 2022 feestelijk van start met het inspirerende congres ‘Hart voor goede zorg; Tijd voor ethiek en reflectie'. Een unieke dag met boeiende presentaties van topsprekers: prof. dr. Saskia Teunissen, prof. dr. René ten Bos, Frank van der Linden, en vele anderen. En u kunt deelnemen aan workshops over actuele thema's. U bent van harte welkom.

Illya Soffer, directeur Ieder(in), geeft het inspirerende startsein voor de landelijke Week van reflectie en ethiek. In de Week van reflectie staat goede zorg centraal, en ruimte voor ethiek en ethische reflectie.

Inspirerende presentaties topsprekers

Topsprekers uit de praktijk van de zorg, onderwijs en wetenschap verzorgen inspirerende presentaties tijdens het startcongres. De sprekers brengen u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en inzichten.

 


Overzicht praktijkgerichte workshops...

U kunt tijdens het congres deelnemen aan praktijkgerichte workshops. Er is een breed aanbod van actuele thema's, zoals: 'Ethiek in de praktijk'; 'Goede zorg rond het levenseinde'; 'in gesprek over ethische dilemma's'; en 'Waardengedreven leiderschap in de praktijk'. Er zijn twee workshoprondes. In elke ronde kunt u deelnemen aan een van de workshops. De kleine groep deelnemers biedt alle ruimte voor interactie en dialoog. Overzicht workshops...

Praktische informatie

Datum: maandag 21 november 2022
Tijd: 09.30 - 16.00 uur
Plaats: Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC), Leiden

Voor wie: Verpleegkundigen, verzorgenden, jeugdzorgprofessionals, leidinggevenden, directeuren en bestuurders in de zorg en jeugdzorg, artsen, specialisten, geestelijk verzorgers, toezichthouders, beleidsmedewerkers kwaliteit, leden Commissie Ethiek, leden Medisch Ethische Commissie, cliënten, professionals jeugdgezondheidszorg, welzijn en sociale sector, medewerkers HRM, docenten & studenten zorgopleidingen, en andere geïnteresseerden.

Meer informatie over het startcongres: tel. 064 125 60 04 of per email Week van reflectie


(Wijzigingen voorbehouden)
Op al onze bijeenkomsten zijn algemene leveringsvoorwaarden van toepassing