maandag 21 november 2022

Feestelijk startcongres Week van reflectie

'Hart voor goede zorg; Tijd voor ethiek en reflectie'

De feestelijke start van de Week van reflectie is op maandag 21 november 2022, met het inspirerende congres 'Hart voor goede zorg; Tijd voor ethiek en reflectie'. Het congres gaat van start met boeiende presentaties van topsprekers: prof. dr. Saskia Teunissen, hoogleraar Palliatieve Zorg en Hospicezorg, Universitair Medisch Centrum Utrecht en bestuurder coöperatie Palliatieve Zorg Nederland (PZNL); Frank van der Linden, voorzitter Raad van Bestuur Humanitas DMH; prof. dr. René ten Bos, hoogleraar Filosofie, Faculteit der Managementwetenschappen Radboud Universiteit; en dr. Monique Bussmann, verplegingswetenschapper, lectoraat 'Persoonsgerichte Zorg', Hogeschool Rotterdam. En u kunt deelnemen aan twee praktijkgerichte workshoprondes. Een dag om inspiratie op te doen, nieuwe inzichten te krijgen, en collega's uit het hele land te ontmoeten.

Het congres 'Hart voor goede zorg; Tijd voor ethiek en reflectie' gaat 21 november 2022 van start met de officiële opening van de Week van reflectie. Tijdens de Week van reflectie staat goede zorg centraal, en ruimte voor ethiek, ethische reflectie en moreel beraad. Zorginstellingen in het hele land doen mee aan de Week van reflectie, die in veertien jaar is uitgegroeid tot toonaangevend initiatief.

Inspirerende presentaties topsprekers

Topsprekers uit de praktijk van de zorg, onderwijs en wetenschap verzorgen inspirerende presentaties tijdens het startcongres Week van reflectie op 21 november 2022. De toonaangevende sprekers brengen u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en inzichten.

 


Twee workshoprondes met praktijkgerichte workshops

U kunt tijdens het congres deelnemen aan twee praktijkgerichte workshoprondes, met een breed aanbod van actuele thema's, zoals: 'Ethiek in de praktijk'; 'in gesprek over ethische dilemma's'; en 'Persoonlijk leiderschap'. Kleine groep deelnemers. Er is alle ruimte voor interactie en dialoog. In elke ronde kunt u deelnemen aan een van de workshops. Informatie volgt...

Voor wie: zorgprofessionals, geestelijk verzorgers, leidinggevenden in de zorg en jeugdhulp, jeugdhulpprofessionals, directeuren en bestuurders, artsen, specialisten, toezichthouders, leden Commissie Ethiek, sociaal werkers, leden Cliëntenraad en Patiëntenraad, cliëntondersteuners, medewerkers jeugdgezondheidszorg, leden VAR (Verpleegkundigen Advies Raad), welzijnsmedewerkers, fysiotherapeuten, beleidsmedewerkers, docenten & studenten zorgopleidingen, leden PAR (Professionele Adviesraad), zzp'ers in de zorg en jeugdhulp, en andere geïnteresseerden.

U kunt zich hier aanmelden

Meld u snel aan voor het startcongres Week van reflectie en profiteer van de vroegboekkorting. Tot 1 juli 2022 is uw bijdrage € 245,- p.p. inclusief lunch, koffie/thee, documentatie. Na 1 juli 2022 is uw bijdrage € 295,- p.p. Prijzen excl. BTW.

Praktische informatie

Datum: maandag 21 november 2022
Tijd: 09.30 - 16.00 uur
Plaats: Amersfoort
Bijdrage: tot 1 juli 2022 is uw bijdrage € 245,- p.p., inclusief lunch, koffie/thee en documentatie. Na 1 juli 2022 is uw bijdrage € 295,- p.p. inclusief lunch, koffie/thee en documentatie. Prijzen exclusief BTW.

groepskorting

Neemt u deel aan het congres met vijf collega's van dezelfde organisatie?
Dan kan de 5e collega gratis deelnemen aan het congres.


Meer informatie over het startcongres: tel. 064 125 60 04 of per email Week van reflectie


(Wijzigingen voorbehouden)
Op al onze bijeenkomsten zijn algemene leveringsvoorwaarden van toepassing