Feestelijk startcongres Week van reflectie, maandag 21 november 2022

'Hart voor goede zorg; Tijd voor ethiek en reflectie'

De Week van reflectie gaat maandag 21 november 2022 feestelijk van start met het congres 'Hart voor goede zorg; Tijd voor ethiek en reflectie'. Een unieke dag met inspirerende presentaties van topsprekers: prof. dr. Saskia Teunissen, hoogleraar Palliatieve Zorg en Hospicezorg UMC Utrecht en bestuurder coöperatie Palliatieve Zorg Nederland; Frank van der Linden, voorzitter Raad van Bestuur Humanitas DMH; prof. dr. René ten Bos, hoogleraar Filosofie Faculteit der Managementwetenschappen Radboud Universiteit; en dr. Monique Bussmann, verplegingswetenschapper, lectoraat 'Persoonsgerichte Zorg', Hogeschool Rotterdam. En u kunt deelnemen aan twee praktijkgerichte workshoprondes. Een dag om inspiratie op te doen, nieuwe inzichten te krijgen, en collega's uit het hele land te ontmoeten

Het congres 'Hart voor goede zorg; Tijd voor ethiek en reflectie' gaat 21 november 2022 van start met de officiële opening van de Week van reflectie. Tijdens de Week van reflectie staat goede zorg centraal, en ruimte voor ethiek, ethische reflectie en moreel beraad. Zorginstellingen in het hele land doen mee aan de Week van reflectie, die in veertien jaar is uitgegroeid tot toonaangevend initiatief.

Inspirerende presentaties topsprekers

Topsprekers uit de praktijk van de zorg, onderwijs en wetenschap verzorgen inspirerende presentaties tijdens het startcongres Week van reflectie op 21 november 2022. De toonaangevende sprekers brengen u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en inzichten.

 

Twee workshoprondes met praktijkgerichte workshops

U kunt tijdens het congres deelnemen aan twee praktijkgerichte workshoprondes, met een breed aanbod van actuele thema's, zoals: 'Ethiek in de praktijk'; 'in gesprek over ethische dilemma's'. Kleine groep deelnemers. Er is alle ruimte voor interactie en dialoog. In elke ronde kunt u deelnemen aan een van de workshops. Informatie volgt...

Meld u snel aan voor het startcongres Week van reflectie en profiteer van de vroegboekkorting. Tot 1 juli 2022 is uw bijdrage € 245,- p.p.inclusief lunch, koffie/thee, documentatie, en een goody-bag voor elke deelnemer. Na 1 juli 2022 is uw bijdrage € 295,- p.p. Prijzen excl. BTW. Bijdragen komen ten goede aan de Week van reflectie

U kunt zich hier aanmelden

Praktische informatie

Datum: maandag 21 november 2022
Tijd: 09.30 - 16.00 uur
Plaats: Amersfoort
Bijdrage: tot 1 juli 2022 is uw bijdrage € 245,- p.p., inclusief heerlijke lunch, koffie/thee, documentatie, en een goody-bag voor elke deelnemer. Na 1 juli 2022 is uw bijdrage € 295,- p.p. lunch, koffie/thee met welkoms lekkernij, documentatie, drankje na afloop, en goody-bag voor elke deelnemer. Prijzen exclusief BTW.

groepskorting

Neemt u deel aan het congres met vijf collega's van dezelfde organisatie?
Dan kan de 5e collega gratis deelnemen aan het congres.


Voor wie: zorgprofessionals, geestelijk verzorgers, leidinggevenden in de zorg en jeugdhulp, jeugdhulpprofessionals, directeuren en bestuurders, artsen, specialisten, toezichthouders, leden Commissie Ethiek, sociaal werkers, leden Cliëntenraad en Patiëntenraad, cliëntondersteuners, medewerkers jeugdgezondheidszorg, leden VAR (Verpleegkundigen Advies Raad), welzijnsmedewerkers, fysiotherapeuten, beleidsmedewerkers, docenten & studenten zorgopleidingen, leden PAR (Professionele Adviesraad), zzp'ers in de zorg en jeugdhulp, en andere geïnteresseerden.

Student aan een zorgopleiding en geïnteresseerd om deel te nemen? Wij stellen een aantal plaatsen gratis beschikbaar aan geïnteresseerde studenten. Stuur ons een mailtje waarom je graag wilt deelnemen.

Meer informatie over het startcongres: tel. 064 125 60 04 of per email Week van reflectie


(Wijzigingen voorbehouden)
Op al onze bijeenkomsten zijn algemene leveringsvoorwaarden van toepassing