maandag 21 november 2022

Inspirerend startcongres Week van reflectie

'Hart voor goede zorg; Tijd voor ethiek en reflectie'

De Week van reflectie gaat maandag 21 november 2022 van start met het inspirerende congres ‘Hart voor goede zorg; Tijd voor ethiek en reflectie'. Een unieke dag met boeiende presentaties van topsprekers: prof. dr. Saskia Teunissen, prof. dr. René ten Bos, Frank van der Linden, en vele anderen. En u kunt deelnemen aan workshops over actuele thema's. U bent van harte welkom.

Het startcongres is de inspirerende start van de landelijke Week van reflectie en ethiek. Tijdens de Week van reflectie staat de kwaliteit van de zorg centraal, aandacht voor ethiek en ruimte voor reflectie.

Inspirerende presentaties topsprekers

Topsprekers uit de praktijk van de zorg, onderwijs en wetenschap verzorgen inspirerende presentaties tijdens het startcongres. De sprekers brengen u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en inzichten.

 


Workshops over actuele thema's

U kunt tijdens het congres deelnemen aan praktijkgerichte workshops. Er is een breed aanbod van actuele thema's, zoals: 'Ethiek in de praktijk'; 'Goede zorg rond het levenseinde'; 'in gesprek over ethische dilemma's'; en 'Ethisch leiderschap en integriteit'. Er zijn twee workshoprondes. In elke ronde kunt u deelnemen aan een van de workshops. De kleine groep deelnemers biedt alle ruimte voor interactie en dialoog. Lees meer over de workshops...

Profiteer van vroegboekkorting

Meld u snel aan voor het startcongres Week van reflectie en profiteer van de vroegboekkorting. Tot 1 september 2022 is uw bijdrage € 225,- p.p. inclusief lunch, koffie/thee, documentatie. Na 1 september 2022 is uw bijdrage € 250,- p.p. Prijzen excl. BTW.

Aanmelden startcongres...

Praktische informatie

Datum: maandag 21 november 2022
Tijd: 09.30 - 16.00 uur
Plaats: Amersfoort
Bijdrage: tot 1 september 2022 is uw bijdrage € 225,- p.p., inclusief lunch, koffie/thee en documentatie. Na 1 september 2022 is uw bijdrage € 250,- p.p. inclusief lunch, koffie/thee en documentatie.
Prijzen exclusief BTW.

Voor wie: Verpleegkundigen, verzorgenden, jeugdzorgprofessionals, leidinggevenden, directeuren en bestuurders in de zorg en jeugdzorg, artsen, specialisten, geestelijk verzorgers, toezichthouders, beleidsmedewerkers kwaliteit, leden Commissie Ethiek, cliënten, professionals jeugdgezondheidszorg, welzijn en sociale sector, medewerkers HRM, docenten & studenten zorgopleidingen, en andere geïnteresseerden.

Speciale groepskorting

groepskorting

Neemt u deel aan het congres met vijf collega's van dezelfde organisatie?
Dan kan de 5e collega gratis deelnemen aan het congres.


Meer informatie over het startcongres: tel. 064 125 60 04 of per email Week van reflectie


(Wijzigingen voorbehouden)
Op al onze bijeenkomsten zijn algemene leveringsvoorwaarden van toepassing