Donderdag 26 september 2024

Inspiratiedag gespreksleiders moreel beraad

Praktijkgericht, inspirerend en interactief


Gespreksleider moreel beraad en op zoek naar inspiratie? Doe mee aan de inspiratiedag op donderdag 26 september 2024. Jouw eigen praktijk is uitgangspunt. Je krijgt praktische tips en handvatten, waarmee je geïnspireerd verder kunt als gespreksleider moreel beraad.

Het programma van de inspiratiedag wordt samengesteld op basis van vragen en wensen van de deelnemers.

In gesprek over ethische dilemma's

Oefenen met gespreksleiding

De dagen zijn bedoeld om inspiratie op te doen, en de mogelijkheid te hebben om te oefenen met gespreksleiding moreel beraad. Er is alle ruimte om situaties te bespreken, waar je in de praktijk als gespreksleider mee te maken hebt gekregen, en feedback te krijgen.

Praktische tips en handvatten

Tijdens de inspiratiedag is er alle ruimte om situaties te bespreken, waar je in de praktijk als gespreksleider moreel beraad mee te maken hebt gekregen. Je krijgt praktische tips en handvatten, en er is alle ruimte voor persoonlijke feedback. Verder is er de mogelijkheid om gespreksleiding moreel beraad te trainen.

Vragen uit de praktijk

Jouw eigen praktijk is uitgangspunt. Er is alle ruimte voor vragen waar je in de praktijk als gespreksleider moreel beraad mee te maken hebt gekregen.

Kleine groep deelnemers

De kleine groep deelnemers staat garant voor veel ruimte voor interactie, dialoog en reflectie.

Unieke opzet met twee trainers

De training 'Ethiek en reflectie in de praktijk' heeft een unieke opzet met twee trainers. Dit betekent extra aandacht en ruimte voor feedback voor u als deelnemer.

aanmelden inspiratiedag

Aanmelden en praktische informatie

Datum: donderdag 26 september 2024
Tijd: 10.00 - 16.00 uur
Plaats: Amersfoort
Bijdrage: € 245 p.p. inclusief lunch, koffie/thee, en documentatie.

Voor wie

Geïnteresseerde gespreksleiders moreel beraad. Je bent van harte welkom.

Geïnteresseerd in de inspiratiedagen en je wilt graag informatie ontvangen over de volgende data? Wij informeren je graag. Stuur ons een mail.

Meer informatie

Meer weten over de training of groepskorting? Het Reflectieteam beantwoordt met veel plezier jouw vragen: telefoon 064 125 60 04 of per mail...

 

Wijzigingen voorbehouden. Op al onze bijeenkomsten zijn algemene leveringsvoorwaarden van toepassing .


 

ethiekacademy