nieuwsbutton

Startcongres Week van reflectie, maandag 25 november 2019

'Ruimte voor ethiek & reflectie in de zorg'
Officiële opening Week van reflectie & ethiek

Met inspirerende presentaties en praktijkgerichte workshops

Het congres 'Ruimte voor ethiek & reflectie in de zorg' is op maandag 25 november 2019 de officiële start van de twaalfde Week van reflectie. Het congres trekt jaarlijks een groot aantal enthousiaste deelnemers, zowel zorgprofessionals als leidinggevenden en bestuurders in de zorg, beleidsadviseurs en andere geïnteresseerden. U kunt een praktijkgericht en interactief programma verwachten, met boeiende presentaties van toonaangevende sprekers. Er is een inspirerend workshopaanbod met praktijkgerichte workshops. U kunt deelnemen aan twee workshoprondes. Het congres is een inspiratiebron voor iedereen die betrokken is bij ethiek en reflectie in de zorg. U bent van harte welkom.

De Week van reflectie is in twaalf jaar uitgegroeid tot toonaangevend initiatief in de zorg, dat ethiek en reflectie succesvol op de agenda heeft gezet en onder de aandacht houdt. Het belooft weer een dynamische week te worden met inspirerende activiteiten in het hele land. Tijdens het congres kunt u kennis maken met deelnemers Week van reflectie 2019, en voorbeelden van inspirerende activiteiten die worden georganiseerd.

Welkom & inschrijven voor workshops

U bent vanaf 9.00 uur van harte welkom. We ontvangen u graag met koffie/thee en een huisgemaakte lekkernij. U kunt zich alvast inschrijven voor de twee workshoprondes, die 's middags op het programma staan. Tijdens de lunchpauze is er eveneens gelegenheid om in te schrijven voor de workshops.

Interactieve opening

Het Week van reflectie congres gaat om 10.00 uur van start met een interactieve opening.

Boeiende presentaties toonaangevende sprekers

Aan het Week van reflectie congres wordt meegewerkt door toonaangevende sprekers. U kunt boeiende presentaties verwachten, gericht op het thema van het congres: 'Ruimte voor ethiek & reflectie in de zorg'. Het congres staat bekend om de inspirerende en praktijkgerichte presentaties. Een groot aantal toonaangevende sprekers heeft de afgelopen jaren meegewerkt aan het congres: prof. dr. Joris Slaets, directeur Leyden Academy en hoogleraar ouderengeneeskunde; drs. Ronnie van Diemen, inspecteur-generaal Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd; drs. Jacobine Geel, voorzitter GGZ Nederland; prof. dr. Inez de Beaufort, hoogleraar gezondheidsethiek Erasmus MC; drs. André Rouvoet, voorzitter Zorgverzekeraars Nederland; Dianda Veldman, directeur/bestuurder Patiëntenfederatie Nederland; drs. Eric Gerritsen, secretaris-generaal ministerie VWS; en vele anderen.

Netwerklunch

Het startcongres Week van reflectie is dé plek om uw ethieknetwerk te vergroten. Tijdens de lunch en borrel na afloop is er alle ruimte om te netwerken.

Twee workshoprondes met praktijkgerichte workshops

U kunt tijdens het congres deelnemen aan twee rondes praktijkgerichte en interactieve workshops. Er is een inspirerend aanbod van actuele thema’s, zoals 'Ethiek in de praktijk'; 'Werken aan een goede zorgpraktijk'; 'Veiligheid in de zorg'; en 'Ethisch leiderschap'. In elke ronde kunt u deelnemen aan een van de workshops.

Het programma is in ontwikkeling

Wij zijn enthousiast bezig om voor u een prachtig programma te ontwikkelen. Sprekers en workshops voor het startcongres 'Ruimte voor ethiek & reflectie in de zorg' worden z.s.m. bekend gemaakt.

Aanmelden met vroegboekkorting

Meld u snel aan voor het bijzondere congres 'Ruimte voor ethiek & reflectie in de zorg' en profiteer van de vroegboekkorting. Tot 1 oktober 2019 is uw deelnameprijs € 195; inclusief lunch, koffie/thee, borrel na afloop. Na 1 oktober 2019 is uw bijdrage € 245. Commerciële partijen € 395. Komt u met vijf collega's van dezelfde organisatie? Dan kan de vijfde collega gratis deelnemen. Komt u met meer collega's? Neem contact met ons op voor de speciale groepskorting. U bent van harte welkom.

Praktische informatie

Datum: maandag 25 november 2019
Tijd: 10.00 - 16.00 uur; ontvangst vanaf 9.00 uur
Deelnameprijs: € 245,- met vroegboekkorting tot 1 oktober 2019; inclusief lunch, koffie/thee, borrel na afloop. Na 1 oktober 2019 is de deelnameprijs € 245.
Commerciële partijen € 395 (vroegboekkorting n.v.t.) prijzen exclusief BTW
Locatie: Amersfoort
Verdere praktische informatie wordt toegevoegd, zodra de sprekers bekend zijn.
U kunt zich alvast (vrijblijvend) aanmelden voor het congres.

Aanmelden: Congres Week van reflectie

Voor wie

Verpleegkundigen, verzorgenden, jeugdhulpmedewerkers, leidinggevenden en directeuren in de zorg, bestuurders, artsen, specialisten, toezichthouders; geestelijk verzorgers; leden Commissie Ethiek; beleidsmedewerkers; cliënten en patiënten, leden Cliëntenraad en Patiëntenraad, medewerkers jeugdgezondheidszorg, mantelzorgers; medewerkers ondersteunende diensten, docenten en studenten zorgopleidingen, medewerkers sociale sector en welzijn, en andere geïnteresseerden. U bent van harte welkom.

Meer informatie over het congres: telefoon 064 125 60 04 of per email Week van reflectie


(Het programma wordt regelmatig aangevuld; wijzigingen voorbehouden)
Op al onze bijeenkomsten zijn algemene leveringsvoorwaarden van toepassing .