Lees alles over het congres...

Week van reflectie startcongres, 21 november 2022

Workshop 'Ruimte voor ethiek en reflectie'

In deze praktijkgerichte en interactieve workshop gaan we met elkaar in gesprek over succesvolle manieren om ruimte te maken voor ethiek en reflectie, en collega's te betrekken. Uw eigen praktijk is uitgangspunt.

U maakt kennis met inspirerende praktijkvoorbeelden; zorginstellingen die ruimte maken voor ethiek, ethische reflectie en moreel beraad. Wat zijn de succesfactoren? Wat zijn de knelpunten? En wat zijn de aanbevelingen?

We gaan met elkaar in gesprek over uw eigen praktijk, aan de hand van de aanbevelingen. Wat zijn uw ervaringen? Lukt het om ethiek onder de aandacht te brengen en te houden? Lukt het om ruimte te maken voor reflectie? Wat zijn de succesfactoren? Wat zijn in uw organisatie doeltreffende manieren om collega's te betrekken? Welke knelpunten heeft u in de praktijk ervaren?

Deelnemers zijn van harte uitgenodigd om ethiekdocumenten, flyers en andere praktijkvoorbeelden mee te nemen, die inspirerend kunnen in voor collega's.

U krijgt praktische tips en handvatten om geïnspireerd verder te gaan in uw organisatie.

Workshopleider

José Krijnen, zorgethica; geestelijk verzorger secretaris Commissie Ethiek
Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis

Meer informatie

AnneMarie Bloemhoff & Jack van Raay, organisatoren Week van reflectie congres, beantwoorden graag uw vragen: telefoon 0641 25 60 04 of e-mail info@weekvanreflectie.nl

Samenwerken aan goede zorg José Krijnen
José Krijnen
logo van ethiek academy