twitterbutton

Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis organiseert
groot Moreel Beraad

De stuurgroep ethiek van de verpleegafdeling interne geneeskunde/oncologie organiseert tijdens de Week van reflectie op donderdag 24 november 2016 een groot Moreel Beraad.

Aan dit Moreel Beraad (met binnen- en buitencirkel) wordt deelgenomen door verpleegkundigen, co- en arts-assistenten en internisten/oncologen van de afdeling interne geneeskunde oncologie. Het Moreel Beraad is een initiatief van Adri Bus, Dieke van Spreeuwel, oncologie verpleegkundigen en Christel Leijten, geestelijk verzorger.

Commissie Ethiek

Het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis is een topklinisch opleidingsziekenhuis en traumacentrum, met drie locaties in Tilburg en Waalwijk. De Commissie Ethiek van het ETZ geeft vorm aan het ethiekbeleid in het ziekenhuis, bedenkt initiatieven, coacht en faciliteert. Op alle afdelingen van het ziekenhuis zijn stuurgroepen ethiek opgericht. De stuurgroep ethiek organiseert en faciliteert op de betreffende afdeling onder andere moreel beraad.

Praktische informatie

Datum: donderdag 24 november 2016
Tijd: 12.00 - 13.00 uur
Plaats: huiskamer afdeling H, locatie TweeSteden
Voor wie: verpleegkundigen, co- en arts-assistenten en internisten/oncologen van de afdeling interne geneeskunde oncologie Elisabeth-TweeSteden ziekenhuis
Bekijk de website van Elisabeth-TweeSteden ziekenhuis

Elisabeth-TweeSteden ziekenhuis