twitterbutton

Activiteiten voor de Week van reflectie zijn van harte welkom.

Om deelnemer te zijn van de Week van reflectie
gelden de volgende voorwaarden:

  1. De organisatie meldt zich aan als deelnemer aan de Week van reflectie door middel van het sturen van een e-mail met informatie over de activiteit(en) aan info@weekvanreflectie.nl en heeft hiervan een bevestiging ontvangen.
  1. Deelnemers organiseren tijdens de Week van reflectie een of meerdere activiteiten, die laten zien hoe binnen de eigen organisatie wordt gewerkt aan de kwaliteit van de zorg, in verbinding met thema's als ethiek, ethische reflectie, Moreel Beraad en zingeving. Deelnemers zorgen dat hun activiteit(en) is/zijn aangemeld bij de organisator.
  1. Tijdens en in aanloop naar de Week van reflectie (20 t/m 24 november 2017) voeren deelnemers het logo van de Week van reflectie 2017. Deelnemers promoten de Week van reflectie en hun eigen activiteiten via hun eigen website, intranet en andere communicatiekanalen.
  1. Op maandag 20 november 2017 is de feestelijke kick-off van de Week van reflectie, met het jubileumcongres 'Met hart & ziel voor goede zorg; Ethiek in de praktijk'. Dit is een mooie gelegenheid om met alle deelnemers aan de Week van reflectie bij elkaar te komen en elkaar te ontmoeten. Om die dag extra nadruk te leggen op onze samenwerking wordt deelnemers vriendelijk verzocht geen bijeenkomsten, symposia et cetera te organiseren op 20 november 2017.
  1. Doelgroep van de Week van reflectie zijn zorginstellingen, jeugdhulporganisaties, opleidingen en andere betrokkenen die een bijdrage leveren aan de kwaliteit van de zorg, ethiek, ethische reflectie en Moreel Beraad.
  1. Deelnemers kunnen als Partner van de Week van reflectie activiteiten aanmelden voor de Activiteitenpagina Week van reflectie 2017. Lees meer...

Een inspirerende Week van reflectie toegewenst!


Meer informatie: telefoon 0561 47 51 67 of e-mail info@weekvanreflectie.nl