twitterbutton

Activiteitenagenda Week van reflectie 2018

Doe mee aan de Week van reflectie en maak het verschil!

De Week van reflectie is in elf jaar uitgegroeid tot een breed initiatief met duizenden activiteiten in het hele land. Verpleegkundigen, verzorgenden, jeugdhulpmedewerkers, artsen, specialisten, cliënten, bestuurders, beleidsmedewerkers en andere betrokkenen gaan tijdens de Week van reflectie met elkaar in gesprek over goede zorg, en er is aandacht voor ethische dilemma's in de dagelijkse praktijk. De kwaliteit van de zorg staat centraal, en er is aandacht voor ethiek, zingeving, ethische reflectie en moreel beraad. Bijdragen voor de Week van reflectie zijn welkom.

Een groot aantal zorginstellingen, jeugdzorgorganisaties, opleidingen, Commissies Ethiek, cliëntenraden en andere betrokkenen in het hele land heeft in elf jaar met alle activiteiten bijgedragen aan het succes van de Week van reflectie. Overzicht van deelnemers in elf jaar Week van reflectie...

Activiteiten aanmelden voor Activiteitenagenda; Bijdragen welkom

U kunt activiteiten aanmelden voor de Activiteitenagenda Week van reflectie 2018. Duizenden activiteiten zijn te veel om allemaal te vermelden in de Activiteitenagenda. De Activiteitenagenda 2018 biedt een inspirerende impressie van alle activiteiten die plaatsvinden tijdens de Week van reflectie.
Lees meer over aanmelden activiteiten....

Aanmelden: info@weekvanreflectie.nl

Beeldmerk week van reflectie

Deelnemende organisaties plaatsen op hun website de banner 'Wij doen mee aan de Week van reflectie'.Week van reflectie 26 t/m 30 november 2018

Activiteitenagenda met impressie van activiteiten


  Communicatie CompanyDe Week van reflectie gaat op maandag 26 november 2018 van start met het inspirerende congres 'Hart voor goede zorg; Tijd voor reflectie & ethiek'. Een bijzonder programma met presentaties en deelsessies van topsprekers dr. Ronnie van Diemen, inspecteur-generaal Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd; dr. Sander de Hosson, longarts Wilhelmina Ziekenhuis Assen; drs. Jacobine Geel voorzitter van GGZ Nederland en prof. dr. Carlo Leget, hoogleraar Zorgethiek Universiteit voor Humanistiek. En u kunt deelnemen aan praktijkgerichte workshops. Lees meer...


  Universiteit voor HumanistiekUniversiteit voor Humanistiek ondersteunt de Week van reflectie 2018. Prof. dr. Carlo Leget, hoogleraar Zorgethiek, verzorgt een presentatie en deelsessie tijdens het Week van reflectie congres. Dit congres wordt georganiseerd in samenwerking met de vakgroep Zorgethiek van de Universiteit voor Humanistiek.


  ToetstheaterInspectie Gezondheidszorg en Jeugd ondersteunt de Week van reflectie 2018. Dr. Ronnie van Diemen, inspecteur-generaal Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd, verzorgt een presentatie en deelsessie tijdens het Week van reflectie congres. Thema: 'Stilstaan met compassie'.


  ETZHet Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis organiseert in de Week van reflectie op alle dagen activiteiten, zoals 'Reflectie op kernwaarden', 'Morele Grabbelton', Moreel Beraad op diverse afdelingen, en een Afterparty Ethiek. Het Week van reflectie congres vindt plaats in het ETZ.  


  Logo van De ZijlenDe Zijlen ondersteunt als partner de Week van reflectie 2018.

   
 

  ipse-de-bruggenUitgeverij Van Gorcum stelt voor alle deelnemers aan het Week van reflectie congres op maandag 26 november 2018 een exemplaar beschikbaar van het Tijdschrift voor Gezondheidszorg en Ethiek. Ter gelegenheid van de Week van reflectie brengt Van Gorcum een speciale nieuwsbrief uit in de aanloop naar de week.  


  plurynPluryn en Intermetzo ondersteunen als partner de Week van reflectie 2018.  humanitas-dmhHumanitas DMH ondersteunt als partner de Week van reflectie 2018.


   

  humanitas-dmhIpse de Bruggen ondersteunt als partner de Week van reflectie 2018.


   

  SkiprSkipr is Media Partner. In de Skipr Daily wordt het Week van reflectie congres met een banner onder de aandacht gebracht. Van 26 t/m 31 november 2018 worden speciale Week van reflectie blogs gepubliceerd.  Bohn Stafleu van LoghumBohn Stafleu van Loghum ondersteunt de Week van reflectie. Ruud Koolen uitgever Bohn Stafleu van Loghum en oprichter Skipr, is dagvoorzitter tijdens het Week van reflectie congres.

 
Meer informatie

AnneMarie Bloemhoff & Jack van Raay, initiatiefnemers en organisatoren Week van reflectie en founders Communicatie Company, beantwoorden graag uw vragen: telefoon 0641 25 60 04 of e-mail info@weekvanreflectie.nl
Aanmelden activiteiten 2018

Complimentenweek
Samenwerken aan goede zorg