Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis
presenteert foto-expositie op alle locaties

De verpleegafdelingen longgeneeskunde, interne geneeskunde en orthopedie van het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis presenteren een foto-expositie, met foto's en quotes die zijn gebaseerd op korte interviews met patiënten. De foto-expositie is in de Week van reflectie op alle dagen te zien in de entree van de locaties Elisabeth, TweeSteden en Waalwijk.

De verpleegafdelingen longgeneeskunde, interne geneeskunde en orthopedie brengen via foto's en quotes zorgsituaties in beeld, die passen bij de kernwaarden van het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis (ETZ). 'De zorgfoto’s zijn mooi, verwonderen, zetten aan tot denken en gesprek over goede zorg.'

Foto's en quotes

De foto's zijn gemaakt door de huisfotografen van het ETZ en voorzien van quotes, die naar aanleiding van korte interviews met patiënten zijn geschreven. De interviews zijn verzorgd door Fieke Wolfs. De foto’s met quotes zijn te bewonderen op de drie locaties van het ETZ.

*De foto-expositie gaat na de Week van reflectie 'op reis' in het ETZ. De foto-expositie is te zien op de verpleegafdeling interne geneeskunde, locatie TweeSteden; de verpleegafdeling longgeneeskunde, locatie TweeSteden; en de verpleegafdeling orthopedie, locatie Elisabeth/Waalwijk.

Praktische informatie

Datum: maandag 20 t/m vrijdag 24 november 2017
Plaats: entree ETZ locatie Elisabeth, TweeSteden en Waalwijk
Voor wie: medewerkers en bezoekers ETZ

Website: Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis


Samenwerken aan goede zorg

foto expo Logo