twitterbutton

Stenden organiseert masterclass 'Persoonlijk leiderschap & Reflecteren op leren en handelen'

Stenden Hogeschool organiseert in de Week van reflectie op vrijdag 25 november 2016 de masterclass 'Persoonlijk leiderschap & Reflecteren op leren en handelen'. Prof. dr. Gabriël Anthonio neemt u mee in een boeiende wisselwerking tussen theorie, praktijk en levenservaring. Hij spreekt hierbij niet alleen het verstand, maar bovenal het hart aan.

Er verandert veel in het publieke domein. De zorg, het onderwijs en de lokale overheid zijn sterk aan het veranderen. Dit betekent dat organisaties moeten veranderen, of anders gezegd: leidinggevenden en medewerkers moeten anders gaan werken.Tegelijkertijd wordt er bezuinigd, lopen er allerlei experimenten op wijk- en buurtniveau en willen we met minder bureaucratie en vanuit eigen kracht gaan werken.

Theorie, praktijk en werkvormen

Professionals en hun leidinggevenden staan daarmee voor een reeks uitdagingen. Wat betekent deze fase van transformatie voor hen en voor hun organisaties? Aan de hand van theorie, praktijk en werkvormen staat u in deze masterclass stil bij hoe u zich als werker of leider in het publieke domein kunt verhouden tot deze veranderingen. U gaat naar huis met een persoonlijk plan!

Aanmelden

De masterclass is bedoeld voor praktijkbegeleiders van studenten opleidingen Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) en Creatieve Therapie van Stenden. Ook studenten en medewerkers van Stenden zijn van harte welkom. Bij voldoende beschikbare plaatsen kunnen andere belangstellenden deelnemen. Ongeveer twee weken voor de masterclass krijgt u bericht of u kunt deelnemen.

Inschrijven voor de masterclass op de website van Stenden...

Praktische informatie

Datum: vrijdag 25 november 2016
Tijd: 9.15 - 12.00 uur; ontvangst 8.45 - 19.15 uur
Plaats: Auditorium, Stenden Hogeschool Leeuwarden
Toegang: gratis
Voor wie: praktijkbegeleiders van studenten opleidingen Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) en Creatieve Therapie van Stenden
Bekijk de website van Stenden Hogeschool

Youké Sterke Jeugd
Gabriël Anthonio