twitterbutton

Humanitas DMH organiseert bijeenkomst over kernwaarden met Ondernemingsraad

Humanitas DMH organiseert in de Week van reflectie op donderdag 24 november 2016 een bijeenkomst met de Ondernemingsraad. Raad van Bestuur en Ondernemingsraad gaan met elkaar in dialoog over de kernwaarden van Humanitas DMH.

Frank Wolterink, voorzitter Raad van Bestuur, en de Ondernemingsraad gaan tijdens de bijeenkomst op 24 november 2016 met elkaar in dialoog over de kernwaarden van Humanitas DMH, wat deze voor de organisatie betekenen en in hoeverre deze onder medewerkers leven.

Verbinding kernwaarden en waarden

Input voor de dialoog zijn de medewerkersbijeenkomsten die Humanitas DMH in oktober en november 2016 in het hele land organiseert, en waarin de kernwaarden van Humanitas DMH centraal staan. Tijdens deze tien bijeenkomsten is aandacht voor de verbinding van de waarden van medewerkers met de kernwaarden van de organisatie.

Inspiratie en reflectie

Deelnemers hebben in acht workshops de gelegenheid om inspiratie op te doen, te reflecteren op zichzelf en hun werk. Bijvoorbeeld door in de huid te kruipen van een ander, richtinggevende en botsende waarden te onderzoeken en te ontdekken in welk hoekje je eigen (werk) geluk verscholen zit. Bestuurder Frank Wolterink en leden van de OR zijn aanwezig (geweest) op alle medewerkersdagen.

Praktische informatie

Datum: donderdag 24 november 2016
Tijd: 11.00 - 12.30 uur
Plaats: Centraal Bureau Humanitas DMH, Nieuwegein
Voor wie: leden Ondernemingsraad Humanitas DMH
Bekijk de website van Humanitas DMH

Humanitas-DMH