twitterbutton

HilverZorg inspireert medewerkers met film 'Still Alice' tot nadenken over goede zorg

HilverZorg vertoont in de Week van reflectie op donderdag 24 november 2016 de film ‘Still Alice’, om medewerkers te inspireren tot nadenken over goede zorg. De Week van reflectie wordt onder de aandacht gebracht met spreuken op intranet en Loesje-posters op alle locaties.

De film ‘Still Alice’ wordt op 24 november 2016 zowel ’s middags als ’s avonds vertoond. Alle medewerkers van HilverZorg zijn van harte welkom.

Nadenken over goede zorg

HilverZorg wil medewerkers de gelegenheid geven ‘deze prachtige film te zien, en ze hiermee te inspireren. Een film die ongetwijfeld tot nadenken aanzet over goede zorg en steun voor mensen met dementie.’ Na afloop is er gelegenheid tot napraten.

Spreuken op intranet

Tijdens de Week van reflectie publiceert HilverZorg elke dag een spreuk op intranet, met als doel medewerkers even aan het denken te zetten en een gesprekje op gang te brengen. Ook wordt hiermee de Week van reflectie onder de aandacht gebracht.

Posters op alle locaties

Inspiratie vindt HilverZorg bij Loesje: ‘Omdenken en 365 dagen succesvol’. De spreuken hangen eveneens in posterformaat op centrale plekken op de locaties, om hiermee de zichtbaarheid en het bereik te vergroten.

Praktische informatie

Datum: donderdag 24 november 2016
Tijd: 15.30 uur en 19.30 uur
Plaats: HilverZorg
Voor wie: medewerkers HilverZorg
Bekijk de website van HilverZorg

Hilverzorg
Still Alice