twitterbutton

Trivium Meulenbelt Zorg organiseert
reflectieactiviteiten op alle grote locaties

De Ethische Commissie van Trivium Meulenbelt Zorg organiseert in de Week van reflectie op alle dagen reflectieactiviteiten. Medewerkers, cliënten, bezoekers en familieleden kunnen de hele week reageren naar aanleiding van de stelling 'Mens zijn betekent voor mij'. De Week van reflectie gaat op maandag 21 november 2016 van start met een verrassing bij de koffie.

De Week van reflectie gaat op maandag 21 november 2016 feestelijk van start met petit fours. De petit fours liggen ‘s morgens rond koffietijd in de restaurants van de locaties (intramuraal).

Mens zijn betekent voor mij….

Tijdens de Week van reflectie worden op alle grote locaties van Trivium Meulenbelt Zorg grote spiegels geplaatst. Daarbij liggen papier en stiften. Medewerkers, cliënten, bezoekers en familielieden worden uitgenodigd hun gedachten en ideeën te delen naar aanleiding van de stelling: ‘Mens zijn betekent voor mij’.

Beschrijving mensbeeld

De ideeën en overdenkingen van iedereen die reageert naar aanleiding van de uitnodiging, worden gebruikt bij de beschrijving van het mensbeeld binnen Trivium Meulenbelt Zorg.

Praktische informatie

Datum: maandag 21 november 2016
Tijd: rond koffietijd
Plaats: restaurants van de locaties (intramuraal)
Voor wie: medewerkers van Trivium Meulenbelt Zorg
Bekijk de website van Trivium Meulenbelt Zorg

Trivium Meulenbelt Zorg