twitterbutton

Deventer Ziekenhuis inspireert tot reflecteren op levensvragen en deelt geluks smileys uit

De afdeling geestelijke begeleiding van het Deventer Ziekenhuis organiseert in de Week van reflectie op alle dagen inspirerende reflectieactiviteiten, zoals een ‘gedachtenwand’ naar aanleiding van een levensvraag. In het ziekenhuis worden kaarten met een levensvraag en geluks smileys uitgedeeld.

Medewerkers, bezoekers en patiënten van het Deventer Ziekenhuis worden met verschillende activiteiten geïnspireerd om te reflecteren op levensvragen. Tijdens de Week van reflectie wordt elke dag een 'gedachtenwand' op verschillende plaatsen in het ziekenhuis neergezet, onder meer bij de personeelsingang, in het restaurant en op het poliplein.

Gedachtenwand met reacties

Zowel medewerkers, bezoekers als patiënten kunnen op deze ‘gedachtenwand’ reacties schrijven naar aanleiding van een levensvraag. De ‘gedachtenwand’ wordt steeds verplaatst, zodat zoveel mogelijk medewerkers kunnen reageren.

Kaarten met levensvragen

De hele week worden verschillende kaarten met een levensvraag uitgedeeld, waarbij een korte toelichting wordt gegeven. Medewerkers worden uitgenodigd om de kaarten te gebruiken voor een reflectiemomentje. De kaarten kunnen worden doorgegeven aan collega’s.

Geluks smileys

Tijdens de Week van reflectie worden in het ziekenhuis geluks smileys aan medewerkers gegeven, om dóór te geven aan een patiënt of aan een andere collega die het kan gebruiken. Aan de smileys zijn kaartjes bevestigd met informatie over de Week van reflectie, en een verzoek om de smiley door te geven.

Praktische informatie

Datum: maandag 21 november 2016
Tijd: verschillende tijdstippen
Plaats: Deventer Ziekenhuis
Voor wie: medewerkers, patiënten en bezoekers Deventer Ziekenhuis
Bekijk de website van Deventer Ziekenhuis

Deventer Ziekenhuis