vrijdag 21 juni 2019

Masterclass 'Ethiek met impact'

Praktijkgericht, interactief en inspirerend


Geïnteresseerd in ethiek, integriteit en leiderschap? Doe mee aan de exclusieve masterclass 'Ethiek met impact', die plaatsvindt op vrijdag 21 juni 2019. De masterclass gaat van start met inspirerende presentaties van topsprekers: prof. dr. Inez de Beaufort, hoogleraar gezondheidsethiek Erasmus MC; en Frank Wolterink, voorzitter Raad van Bestuur Humanitas DMH e.a. De masterclass biedt de unieke gelegenheid om deel te nemen aan een deelsessie onder leiding van een van de sprekers. U gaat naar huis met nieuwe ideeën en inzichten.

Toonaangevende sprekers verzorgen in de exclusieve masterclass 'Ethiek met impact' inspirerende presentaties over ethiek, integriteit en moreel leiderschap. Wat zijn belangrijke voorwaarden om van ethiek een succes te maken in uw organisatie of bedrijf? Hoe kunt u ervoor zorgen dat ethiek in uw organisatie impact heeft? U krijgt praktische tips en handvatten, waarmee u geïnspireerd met ethiek verder kunt in uw eigen praktijk.

Exclusieve masterclass:
Presentaties en deelsessies met topsprekers

U kunt deelnemen aan de exclusieve masterclass ‘Ethiek met impact' met inspirerende presentaties van topsprekers. Aansluitend verzorgen de vier sprekers een interactieve deelsessie over het thema van hun presentatie.

Masterclass deel 2:
Interactieve deelsessies onder leiding van de sprekers

De sprekers verzorgen ieder een deelsessie over het thema van hun presentatie. Een unieke gelegenheid om een deelsessie bij te wonen met de spreker van uw keuze. Inschrijving op volgorde van aanmelding. Er is een beperkt aantal deelnemers per deelsessie.

illustratie leergang ethiek in de zorg

Koers houden en leiding nemen

De masterclass wordt afgerond met een korte terugkoppeling uit de diverse verdiepingssessies, met praktische handvatten en aanbevelingen om geïnspireerd met ethiek verder te gaan in uw eigen praktijk. Centraal staat de vraag: hoe zijn de nieuwe ideeën en inzichten toe te passen in uw eigen praktijk?

Certificaat van deelname

Deelnemers ontvangen een certificaat van deelname.

Aanmelden met vroegboekkorting

Meld u snel aan voor de bijzondere masterclass 'Ethiek met impact' en profiteer van de vroegboekkorting. Tot 1 mei 2019 deelnameprijs met vroegboekkorting € 195 p.p.; inclusief lunch, koffie/thee en documentatie. Na 1 mei 2019 is uw deelnameprijs € 245,- p.p., inclusief lunch, koffie/thee en documentatie. Prijzen exclusief BTW.Direct aanmelden

Aanmelden masterclass: reflectieteam@weekvanreflectie.nl

Praktische informatie

Datum: vrijdag 21 juni 2019
Tijd: 10.00 - 16.00 uur; ontvangst vanaf 9.30 uur
Locatie: centraal in het land (Amersfoort)
Deelnameprijs: tot 1 mei 2019 deelnameprijs met vroegboekkorting € 195 p.p.; inclusief lunch, koffie/thee en documentatie. Na 1 mei 2019 is uw deelnameprijs € 245,- p.p., inclusief lunch, koffie/thee en documentatie. Prijzen exclusief BTW. Bijdragen komen ten goede aan de Week van reflectie.

Doelgroep masterclass

Verpleegkundigen; verzorgenden; artsen; specialisten; jeugdhulpmedewerkers; leidinggevenden, bestuurders en toezichthouders in zorg en welzijn; geestelijk verzorgers; leden Cliëntenraad; beleidsmedewerkers; sociaal werkers; fysiotherapeuten; en andere geïnteresseerden in de zorg, jeugdhulp, welzijn en sociaal werk. Geïnteresseerden in andere sectoren zijn van harte welkom.

Verhindering

Bij verhindering kunt u altijd een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken. Uw vervanger is van harte welkom. Meldt u zich binnen zes weken voor aanvang van de scholingsdag af? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag te berekenen. Prijzen zijn exclusief BTW. Meld u snel aan voor deze bijzondere scholingsdag. U ontvangt een bevestiging van aanmelding via de e-mail.

 

(Kleine wijzigingen voorbehouden)
Op al onze bijeenkomsten zijn algemene leveringsvoorwaarden van toepassing

Leergang
illustratie masterclass succes met ethiek

Accreditatie

Accreditatie wordt aangevraagd voor diverse beroepsgroepen.


 

'AnneMarie Bloemhoff en Jack van Raay inspireren, zijn praktijkgericht en geven handvatten om ethiek succesvol in de organisatie te ontwikkelen'

 

Geestelijk verzorger


ethiekacademy