Scholing 'Ethiek in de praktijk'

Nieuw in het aanbod van het Reflectieteam: de scholing 'Ethiek in de praktijk’. De scholing is al met veel succes binnen zorginstellingen en jeugdzorgorganisaties uitgevoerd. De scholing is een mooie invulling van een teamdag of bijeenkomst van het management, en is ook bij uitstek geschikt om tijdens de Week van reflectie aan te bieden binnen uw organisatie. Het Reflectieteam komt graag naar u toe om de scholing ook binnen uw organisatie te verzorgen.

Het Reflectieteam heeft een interactief en inspirerend programma voor u samengesteld.

Programma

•  Interactieve start van het programma
•  Korte presentatie over ethiek
•  Kennismaken met inspirerende praktijkvoorbeelden
•  Korte toelichting Moreel Beraad
•  Moreel Beraad; in gesprek over een moreel dilemma uit uw eigen praktijk
•  Nabespreking met praktijkgerichte tips


* Het Reflectieteam stemt het programma graag af op uw wensen.

Praktische informatie

Data en tijden kunnen in overleg worden afgesproken. Aan een scholing kunnen maximaal 10 deelnemers meedoen. U krijgt een hand-out met de belangrijkste aandachtspunten uitgereikt.

Voor wie

De scholing is bedoeld voor uitvoerende professionals, leidinggevenden, bestuurders, toezichthouders en cliënten in de gezondheidszorg en jeugdzorg, docenten en studenten van opleidingen, (huis)artsen, specialisten, Kinderbescherming, jeugdgezondheidszorg, zorg/welzijnsinstellingen, gemeenten (jeugdzorg, langdurige zorg) en andere sectoren.

Het Reflectieteam verzorgt met veel plezier uw scholing!
Aanvragen scholing 'Ethiek in de praktijk' Incompany

Meer weten over de mogelijkheden? Het Reflectieteam beantwoordt met veel plezier uw vragen: telefoon 0561 47 51 67 of e-mail reflectieteam@weekvanreflectie.nlmoreel beraad flyer